Creeper

torsdag, maj 18, 2006

Mediestorm kring Danielssonrykterna

Nu så har medierna kommenterat ryktet om Danielsson och Eduards ordentligt. Marita Ulvskog är förbannad, och Eduards dementerar ryktet i p1.

Lite kommentarer till mediebevakningen om det:

Enligt Ulvskog så är jag folkpartist med "tung förtroendepost". Tackar och bockar Marita att min ersättarplats i Skövdes kommunförening (vi är totalt 10 ersättare) räknas som tungt förtroendeuppdrag.

Enligt tidningen Metro så är jag istället "riksdagskandidat för folkpartiet", och visst det stämmer. Jag står på plats 16 på en lista med en valbar plats och kommer inte bedriva någon personvalskampanj. Fast vad vet metro, det här kanske bringar mig ett par tusen kryss så jag kommer in trots allt? :)

Ryktet är inte en folkpartistisk kupp, utan har funnits sedan långt tidigare och varit någonting allmänt i vissa kretsar. Sedan råkade jag vara en av de första som skrev om det på en blogg. Det är väl också en liten överdrift att det här och det här inlägget skulle vara vidare identiska.

Avslutningsvis, för att citera mig själv från expressen:
"Det är inte intressant om de har haft ett kärleksförhållande. Men det som är intressant är om de spenderade annandagen tillsammans."

---

Uppdatering. Även av tidningen resumé är jag kallad för riksdagskandidat.

21 Kommentarer:

Anonymous Envoyén sa...

Ryktet fanns på Flashback innan du och Ingerö skrev om det i era bloggar.

18 maj, 2006 08:59  
Anonymous Anonym sa...

Tack för att du urvattnar medias trovärdighet så att ännu fler människor vaknar upp och inser att man måste ta den kommersiella pressen med en nypa salt, de är ju trots allt bara intresserade av pengar och högerpolitik så att de kan tjäna mer pengar.

18 maj, 2006 09:48  
Blogger Monica sa...

Smidigt av dem att kasta skulden på dig och Right Online... Media och sossarna har vetat om dessa rykten sen i februari de också, men nu när de inte går att hejda längre gör de det till en folkpartikupp. Jag satte morgonkaffet i vrångstrupen.

Jag undrade just hur mediaochsossarna skulle hantera ryktena. Som ju måste kommenteras förr eller senare.

18 maj, 2006 10:12  
Anonymous Anonym sa...

Hörde om de ryktena först i Radio Rix...

Märklig ovilja att säga sanningen och ta ett personligt ansvar som regerar inom (s). Dags att rensa upp lite innan det börjar stinka för mycket av 'kamratkorruption'...

Halmstad

18 maj, 2006 11:35  
Anonymous Erik H sa...

Löjligt att se hur Ulvskog försöker sig på en så klassisk undanmanöver som att skylla på en konspiration. Intressant blir dock att se om detta måhända kan bli en försmak av vilken betydelse bloggarna kan få inför valet? Stå på Dig!

Mvh,

Erik H

18 maj, 2006 11:41  
Anonymous Anonym sa...

Det nyaste nya på relationsfronten är att man har upptäckt att sex och kärlek inte behöver ha så mycket att göra.

Förr sa' man om det som jag tror är fallet nu att det är fråga om nu, att det kallas platonsk kärlek.

Nu kan man väl säga "Soul Siblings"

Hrmn

18 maj, 2006 12:24  
Blogger Filippa sa...

*ler* Egentligen struntar jag i vad 17 Danielsson hade för sig men jag vill veta varför han ljuger ? Och framförallt hur han fortfarande kan ha jobbet kvar ? Men så går det till i den röda världen...

18 maj, 2006 12:25  
Anonymous Anonym sa...

Aftonbladet antydde ryktet i en artikel 17 februari:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,780065,00.html

Gissningsvis publicerades arttikeln på morgonen och o tifdningen samma dag.
Posten på den här bloggen var från eftermiddagen... AB var före, även om de bara antydde...

18 maj, 2006 13:12  
Anonymous Anonym sa...

Ulfskog gör naturligtvis vad hon får order om från chjefen Persson. Så här korkad är hon naturligtvis inte. Men varför frågar inte media LD själv om han hade sex med kvinnan? Varför skall hon tvingas att svara på frågor? Det är ju LD som är höjdaren - hon en liten medföljande sängkamrat

18 maj, 2006 17:05  
Anonymous Björn Olsson sa...

Hoppas du tar dem på orden och kör igång din riksdagskampanj, människor som vågar säga obekväma saker och stå för sin åsikt kan vi inte ha för många av i riksdagen.

18 maj, 2006 19:45  
Blogger ~Karin Långström Vinge~ sa...

Heja på!

18 maj, 2006 19:59  
Anonymous KAS sa...

Bloggosfären verkar ha klampat in i finrummet, sköt om Dig och ha en bra helg, men framförallt stå på Dig även om gamla tokiga bloggare inte tycker som Du gör.

Vänligen Bloggaren KAS som instämmer med Karin.

18 maj, 2006 21:13  
Blogger Joel Malmqvist sa...

Lägg av! Du har bedrivit valkampanj med ogrundade rykten vilket gått ut över andra människor. Det är respektlöst, billigt och sunkigt. Har du någon skam i kroppen tar du ansvar för vad du gjort.

Du kandiderar till Sverige lagstiftande församling samtidigt som du sprider ogrundad dynga. Det funkar inte. Vill du behålla någon värdighet efter detta måste du hoppa av riksdagskandidaturen.

18 maj, 2006 21:30  
Anonymous Anonym sa...

Det intressanta är väl att Leijonborg inte fördömer dej men samtidigt har fördömt en sosse som gjort samma sak.. Dubbelmoral brukar ligga folkpartiet nära... Men visst de som tycker att den politiska debatten ska vara som i USA där smutskastning hör till vardagen kan ju salutera dej.. Jag trodde att vi i sverige var bättre än så men det har både vänster- och högerblock visat att vi inte är... Såna som du och sossen bör slängas ut från respektive parti för att de ska kunna behålla trovärdigheten...
M.v.h. Johan

18 maj, 2006 21:30  
Blogger Celynx sa...

Vad har en dementi för betydelse? P1 missade tillfället att ställa frågor kring vad som kan verifiera det nya påståendet från Eduards.

18 maj, 2006 22:32  
Blogger Monica sa...

Ulvskog är precis så korkad. Alldeles på egen hand. En sosse har inte "gjort samma sak". Och varför kom rykten i svang öht då? För att LD talar sanning?

18 maj, 2006 23:54  
Anonymous Marcus sa...

Ursäkta påhoppet men du verkar ju påtagligt dum i huvet, skulle du uppskatta om jag sa att du hade en sexaffär med Lars Leijonborg eller whatever?? Hur fan kan du försvara det med "det är klart det uppstår rykten när man inte vet vad han egentligen gjorde", skitfint, då säger jag att du fick reda på den här informationen för även du har en affär med Danielsson och han erkände det för dig, oj, nu var du indragen i denna "skandal", jättehög nivå va? Bara för att det är internet betyder det inte att du inte behöver respektera folks privatliv. Du bevisar ju bara att fp inte är bättre än s som också hade en smutskastare... han blev åtminstone utkastad, hoppas samma sak händer dig.

19 maj, 2006 04:30  
Anonymous Anonym sa...

Marcus; kom upp ur sandlådan och lär dig stava. Idiot.

19 maj, 2006 16:43  
Anonymous Anonym sa...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

19 maj, 2006 20:49  
Blogger Johanna Nylander sa...

Ang. borttagen kommentar hänsviar jag till min kommentar i inlägget ovanför.

19 maj, 2006 20:57  
Anonymous Anonym sa...

Sverige domineras idag av borgerliga media vilket gör att du kommer undan med detta. Hade du tillhört vänsterblocket hade hon fått löpa gatlopp, så är det. Vad betyder detta för demokratin kan man fråga sig ? Sedan undrar jag vad för slags personlig moral du har ? Ditt parti, media och den övriga borgerligheten sanktionerar detta och pratar om socialdemokratisk mediakontring. Men tycker du personligen att det är ok att förtala människor offentligt ? Är det ok enligt ditt eget etiska credo ? Jag ser ingen som helst ånger över att du spridit lögner vilket oroar mig.

/Olle Bjarnhom

22 maj, 2006 08:04  

Skicka en kommentar

<< Home