Creeper

fredag, maj 12, 2006

Danielsson och Helen Eduards-affären som ingen vill skriva om

Danielssonhärvan bara fortsätter. Idag släppte JO de fullständiga förhören med honom offentligt, och anmärkningsvärt är att det just var på en fredag eftermiddag. Den som vet lite mer om media vet också att fredags eftermiddagar är perfekta att släppa en dålig nyhet på, då får den nämligen så lite uppmärksamhet det går, eftersom det sedan är helg och ledigheter.

Det som fortfarande inte tas upp i kvällstidningarna, är ryktet om herr Danielsson och departementsrådet Helen Eduards. Redan i februari skrev jag om det första gången, det var redan då känt för journalister, men ingenting är fortfarande skrivet.

Det är rätt klart att Danielsson knappt var på jobbet under annandagen. Ännu mindre så länge som han hävdat att han var där. Det är också mycket klart att Danielsson medvetet ljugit och undanhållit fakta. Trots detta kvarstår förtroendet från Persson.

En uppgift som inte kommit ut i ljuset innan, är att delar av KU-utskottet ville kalla Helen Eduards till ett KU-förhör, men blev motarbetade av socialdemokraterna. Något som hade kunnat bringa klarhet i var Danielsson egentligen var, vilket allra mest troligast, är just med henne. Ingen har dock vågat publicera dessa uppgifter, eftersom det anses vara lite för mycket personligt i det offentliga.

Tyvärr så gör denna motviljan i att publicera uppgifterna, också att Danielsson fortfarande sitter kvar, trots medvetna lögner och ett envetet förnekande i att uppgifterna inte kan vara sanna. Ett ansvarstagande borde utkrävas, och mer än 500 dagar efteråt, är inte en dag för tidigt.

---

Pressmess från mig genom luf ang. de offentliggjorda JO-förhören är utskickat. Länkar så fort det finns på nätet.

8 Kommentarer:

Anonymous Ralf Stormby sa...

Jag har precis beställt Helen Eduras senaste inkommna mail...

12 maj, 2006 20:07  
Blogger delete sa...

Jag tycker det är pinsamt att spekulera på det sättet du gör. Jag måste säga att som liberal så är det inte första gången jag skäms över att läsa det du skriver.

12 maj, 2006 21:58  
Blogger Johanna Nylander sa...

Fast det handlar inte om spekulationer, i det här fallet är det rätt klart.

Vad är det mer du inte gillar?

12 maj, 2006 23:19  
Anonymous Ralf Stormby sa...

I did not have sexual relations with that woman...

Googla på hennes namn och du upptäcker att de flesta artiklar handlar om krogbesök med Danielsson...

13 maj, 2006 09:53  
Anonymous Lore sa...

Googlade lite i ren tristess och de enda som inte "vet" är tydligen journalistkåren. Fy för att inte kunna säga något.

För övrigt resulterade tidigare nämnda googling i vad som verkar vara en meddelandeportal åt Eduards. Det kliar i fingrarna, men då skulle de väl bussa säpo på mig. Går de så här långt för att dölja någons älskarinna så hamnar jag väl på camp X-ray.

13 maj, 2006 13:06  
Anonymous KAS sa...

det du sysslar med är inte politik utan ett försök till mobbing och skandalisering, tyvärr är inte väljarna så barnsliga att det funkar längre, vilket framgår av de senaste mätningarna och trenderna.


Bloggoskop

13 maj, 2006 21:22  
Blogger Attila sa...

Det lönar sig att ljuga. Det byggs herrgårdar fast man predikar arbetarens lov. Företag och företagare svartmålas. Skolan är en psykosocial experimentverkstad. Och "borgarna" är givetvis lögnaktiga utsugare, och tillika folkets och LO:s värsta fiende...

14 maj, 2006 00:55  
Blogger Attila sa...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

14 maj, 2006 00:56  

Skicka en kommentar

<< Home