Creeper

fredag, februari 17, 2006

Lögner under KU-förhören

KU-förhören i vågorna efter tsunamin är nu slut, och i morgonens TV-soffa så kommenterade politikertyckaren nummer ett; KG Bergsström förloppet med att är det någon han inte tror på så är det Lars Danielsson, ni vet gubben som är Göran Perssons närmaste man. Danielsson hade något fuffens för sig, och han har inte verkat svarat ärligt under KU-förhören, medan Freivalds och Persson mest inte haft riktigt koll.

Tidigare har det bara varit antaganden, och att historien inte är slut än visar Aftonbladets artikel om Danielssons återkommande skattefinansierade krogbesök. Danielsson vill inte berätta vem det är han flitigt dinerat med, trots att det verkar spela en stor roll i vad han faktiskt gjorde på annandagen för drygt ett år sedan.

Flera källor säger nämligen att Danielsson inte alls var på sitt kontor under annandagen (utom en kortare vända), hade sin mobil avslagen, och tillbringade dagen med departementsrådet Helen Eduras, och också är den matgäst som aftonbladet klassificerar som hemlig.

Så inte nog med att Danielsson vägrar redovisa vem som tagit del av de krognotor vi skattebetalare fått pröjsa för. Han har även struntat i att sköta sitt jobb ordentligt för att istället umgås med älskarinnan. Kärlek på jobbet är väl bra, men att en liten obehaglig kärleksaffär ska vara andledningen att mörka de faktiska omständigheterna under dagen är under all kritik. Att sedan påstå att han var på jobbet hela dagen, och skötte det korrekt, är att slå alla olycksdrabbade ett hårt slag i ansiktet.

Men, Danielsson är kvar som rådgivare hos Persson, och kvällspressen har fortfarande inte vågat trycka storyn.

Johan Ingerö på Right Online har också tagit del av uppgifterna om Danielsson. Det läser du här.

4 Kommentarer:

Anonymous carl jansson sa...

Så typiskt sosseaktigt som det kan bli! Hans agerande är bara ett spel för att skydda NIVEA(Göran Persson, både fet o dryg)

18 maj, 2006 19:20  
Anonymous Anonym sa...

Fjantpartiet nr.1: Folkpartiet...

18 maj, 2006 20:42  
Anonymous Marcus sa...

riktigt jävla lågt. jag talar inte om Danielsson utan om förtalskampanjen du spridit här. Tack för att du hjälper svensk politik ner i avgrunden...

19 maj, 2006 04:25  
Anonymous Anonym sa...

Oj, så mycket skitsnack du spridit här! Men hur känns det nu när du blivit överbevisad?

25 maj, 2006 20:20  

Skicka en kommentar

<< Home