Creeper

måndag, maj 15, 2006

Expressen skriver om Eduards

Nu tar också Expressen upp uppgifterna om att Socialdemokraterna stoppade KU att förhöra Helen Eduards. Lite mer än bara rykten, och mycket välkommet att det äntligen tas upp.

Eduards blir mer och mer inkopplad i Danielssonhärvan, och kanske är det ett steg närmare mot att Danielsson skall erkänna vad det egentligen var han gjorde under annandag jul 2004.

10 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Vad är det för förtalskampanj du för här på din blogg egentligen?
Bekanta dig med ordet spekulationsjournalistik.

15 maj, 2006 10:37  
Blogger Johanna Nylander sa...

Om du följt det lite mer så hade du märkt att det är mer än bara spekulationer.

Jag, till skillnad från dig, upprör mig över att det inte händer något med personer i yttersta maktställning, som missbrukar sitt förtroende, skattepengar och medvetet ljuger om händelser vid en så stor katastrof som tsunamin.

15 maj, 2006 10:52  
Anonymous Anonym sa...

I jämförelse med privata näringslivet tycker jag att den offentliga sektorn sköter sig utmärkt. Näringslivstopparna kommer alltid ostraffat undan, till skillnad från politikerna som genast granskas och avgår/får lämna eller i annat fall röstas bort. Vem kan rösta ut den giriga skandia chefen?

15 maj, 2006 10:58  
Blogger Johanna Nylander sa...

Fast just skandiachefen blev ju både åtalad och av med jobbet... Plus att skandiaaktierna föll rätt hårt.
Dessutom är det inte näringslivet som sätter europapolitiken, det gör Danielsson.


Och när det gäller Danielsson händer det...

ingenting

15 maj, 2006 11:04  
Blogger Alexander sa...

Personligen så tycker jag att Danielssons förehavanden vid den aktuella tidpunkten är ointressanta ur ett politiskt perspektiv. Däremot intressant ur två andra perspektiv.
1. Skvallerdelen är intressant. Speciellt då massor av resor, krogbesök med mera har skett tillsammans med damen ifråga. Kan ju vara så att det inte barra var jobbsaker?
2. Vad i helvete har han för hållhake på Göran P för att inte Göran ska slänga ut killen. Denna del kan ju faktiska motsäga min första teori.

Om nu spekulationerna är sanna vilket dom verkar vara så får man bara säga grattis till Lasse!

15 maj, 2006 11:52  
Anonymous Lore sa...

Det intressanta med Danielsson är att han verkar känna sig orörbar.
Någonting ger den här människan cohones nog att sätta sig på regeringsplanet _igen_ precis efter att samtliga tidningar dragit upp detta.

15 maj, 2006 11:57  
Blogger PrBe sa...

Anonym: "I jämförelse med privata näringslivet tycker jag att den offentliga sektorn sköter sig utmärkt. Näringslivstopparna kommer alltid ostraffat undan, till skillnad från politikerna som genast granskas och avgår/får lämna eller i annat fall röstas bort. Vem kan rösta ut den giriga skandia chefen?"

Det kan ägarna av företaget göra, i Skandias fall dess aktieägare. Om jag äger ett företag är det min ensak att anställa vilka inkompetenta girigbukar som helst, det är min ensak om jag vill anställa en apa och avlöna honom med en miljard bananer. Vidare så har ett aktiebolag betydligt större redovisningskrav på sig än någon regering. Ett företag har dessutom rigorösa ansvarsstrukturer inom bolaget, detta av ren nödvändighet eftersom ett företag måste fungera som en kropp.

16 maj, 2006 01:30  
Anonymous Anonym sa...

prbe: precis så jag menar. Den totala avsaknaden av demokrati ( så länge man inte är snuskigt rik då )
i det privata näringslivet är mycket motbjudande i ett modernt samhälle.

16 maj, 2006 09:21  
Blogger PrBe sa...

Bästa herr anonym, om du nu inte är aktieägare i Skandia, något som du möjligen är utan vetskap, då har du lidit föga skada utav bonushärvan.
Både individer och företag kan inte *förbjudas* att fatta dåliga beslut, av flera skäl.
Kan du tänka dig varför?

17 maj, 2006 02:44  
Anonymous Anonym sa...

Med tanke på alla hysteriska rapport- och aktuelltsändningar om den sk "smutskastningkampanjen ifrån Fp", så är det kanske bäst att ta bort denna posten. Jag ropar inte på censur, utan bara ett råd i all välmening.

MVH/Per Schmidt

18 maj, 2006 22:28  

Skicka en kommentar

<< Home