Creeper

måndag, maj 12, 2008

Köp mig!

Nu är jag tillbaka bland bloggandet. Exjobbet är inlämnat men inte examinerat. Än så länge återfinns det på www.actionmegapower.com med titeln "Hur man säljer actionspel till tjejer". Om någon har tips på företag som söker folk inom området (marknadsföring, dataspel, och gärna actionspel till tjejer), eller något närliggande, eller bara helt allmänt, få ni gärna tipsa på, antingen via kommentar eller e-post. Gärna i öresundsregionen eller stockholmsområdet.

Tills dess spenderar jag allt mer tid i Malmö (min plånbok innehåller numera kollektivtrafiksbiljetter till trafiken i landets tre största städer), försöker skaffa mig någon sorts lokalsinne, och önskar att det rådde marknadshyror i landet. På torsdag bär det av till Nordic Game.

Etiketter: ,

6 Kommentarer:

Blogger Victoria sa...

Tipsar om Massive Entertainment i Malmö!
http://www.massive.se/

12 maj, 2008 20:10  
Anonymous Dr Räääger sa...

Om du absolut vill betala mer i hyra så tror jag inte din hyresvärd har något emot det. Alt. kan du ge pengarna till mig istället.

13 maj, 2008 15:10  
Blogger Tuneld sa...

Okej, jag är för kvinnans rätt att sälja sin egen kropp, ring mig så kan vi diskutera fram en lösning som passar oss båda. :)

14 maj, 2008 00:36  
Blogger Johanna sa...

Victoria, Tack för tipset, men massive känner jag redan till. Har flera vänner som jobbar där :)

dr räääger, Jag tror inte jag skulle få så mycket mer i hyra just nu (då skövdes studentlägenheter ligger i landets hyrestopp), däremot hade jag kunnat haft möjlighet att snabbt hitta en hyreslägenhet, istället för att hamna i kö och tvingas till andrahandskontrakt eller bostadsrätter.

Tuneld, you wish!

14 maj, 2008 08:03  
Blogger Victoria sa...

Misstänkte lite det :) Har en kompis (http://www.leventep.com/)som kan spelbranshen bättre än jag så jag skulle rekommendera att du hörde med honom :D Annars hade det varit riktigt kul att få ännu en liberal profil här i Skåne :D

14 maj, 2008 09:15  
Anonymous Saint sa...

Avalanche, Grin, DICE och Starbreeze söker ju folk allihop, sen finns det ju också ett gäng mindre studios som också expanderar så du behöver nog inte oroa dig för att hitta något (Även om just actionspel för tjejer kan vara lite snävt - du kan ju höra med Supermarit om det). Du kan för övrigt träffa rekryterare från samtliga svenska spelföretag på såväl Nordic Game som på finalen av Swedish Game Awards om knappa två veckor. Antar att du är ute efter något åt designhållet?

14 maj, 2008 12:15  

Skicka en kommentar

<< Home