Creeper

fredag, augusti 25, 2006

Planeter, propagandafilmer och lite Nicklas

Att skriva upp på kom-i-håg-lappen; köp inte pizza från stället tvärs över vägen vid folkpartiets expedition i Göteborg. Risk finns för lättare matförgiftning. Det har i alla fall jag fått erfara idag.

Lite länktips tänkte jag dela med mig av i alla fall:

Bush-humor. Behöver man säga så mycket mer?

Luf-film. Sorry, men till och med folkpartiets valfilm är bättre. Fast de medverkande är söta, och småländskan nostalgisk. Enligt rykte så kommer den upp på youtube med bättre upplösning senare, men det är ju bara ett rykte.

Personvalspropaganda. Nicklas står faktiskt på en plats där han har en chans att komma in. Följ hans personvalskampanj på sidan, och glöm inte att rösta. Nicklas otroligt snygga valbroschyrer (jag som layoutat) är klara idag, så sno åt dig en sådan om du ser honom på stan.

---

Sist men inte minst så får jag väl beklaga mig över att planeten som var lättast att lära sig namnet på, pluto, inte längre är en planet. Jag som hellre hade velat ha en massa nya, än ett borttagande av befintliga. Men det känns som att det finns alldeles för mycket andra saker som är viktigare här i världen.

---

Uppdatering: Ryktet stämde. Här finns socialism-filmen på youtube.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home