Creeper

söndag, juni 25, 2006

Hatbrev och chokladbollar

Oftast så är den post som dyker upp i mailboxen från läsare av positiv karaktär, men ibland så är någon inte riktigt lika nöjd:
"Udu snor våra pengar.vi se till att du polisanmälls,din jävla råtta"
klockslag: 02.01.24 den 25/6, rubrik: "ditt jävlva pack"

Jag tyckte det va lite sött.

Lite kuriosa från helgen är polisen som skålade för en ändring av fildelningslagen (det är nåt visst med fildelning och halland), anna-bot-diskussioner (jag känner visst nån som känner nån som känner killen som gjort låten), och allmänna dissningar av migrationsverket. En jobbarkompis österrikiska pojkvän har haft enorma problem att komma hit och få gästarbeta på en av halmstads dyrare restauranger. Hon har däremot aldrig haft problem med att få arbeta i österrike, och vips så känner de sig mycket mer välkomna där.

Sen har jag blivit grym på att rulla chokladbollar, fått tillbaka huvudräkningen och har inte blivit det minsta lilla solbränd sen efter hultsfred :)

Till sist så kollade jag upp lite IP-adresser i samband med ovanstående mail och konstaterar att Pär Brumarks burk har namnet "kungen". Det är faktiskt lite humor...

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Humor :D

26 juni, 2006 20:23  
Anonymous rune sa...

Så det du säger är alltså att det var Per Brumark som skickade mailet? Eller att det åtminstonde kom från hans dator?

Bekräfta eller Dementera tack!

26 juni, 2006 22:23  
Blogger Johanna Nylander sa...

Rune, nej inte det mailet, det är skilda e-postadresser och datorer. Men mailen innan.

26 juni, 2006 23:50  
Anonymous Pär Sandgren sa...

Ihihihi Johanna du är min favorit när det gäller att göra dig ovän med nötter :D Saknade dig på dh, Tiamo hade varit där med en Telia-jacka, and I missed it.

Fortsätt bringa ljus till min arbetsdag.. och fortsätt göra narr av personer som tror att de vet vad internet är, "ditt jävla pack".

Yours beloved
Pärsikan

27 juni, 2006 07:21  
Blogger Johanna Nylander sa...

Men pär, det är du som får ta dig till hultan nästa gång, eller så får vi ta DH igen i vinter... :) Men det är synd om dig... lite i alla fall :)

27 juni, 2006 17:28  

Skicka en kommentar

<< Home