Creeper

lördag, maj 27, 2006

Sexbloggare, fri invandring och rykten

Miljöpartiet håller kongress i Borås. Intressant, och diskussionerna har under eftermiddagen gått mellan allt från fri invandring till religiösa friskolor och alternativ medicin. Gårkvällens grillkväll utanför Göteborg i liberalt sällskap bjöd till liknande diskussioner. Ett par andra bloggare ledde diskussionerna till både just den fria invandringen, höger-vänsterskalan och den amerikanska presidenten. Jag var helt klart mest vänster i samtalet.

I gårdagens artikel om Danielssonaffären i Expressen (mycket bra i övrigt, läs den!), fick jag ytterliggare ett nytt epitet; "sexbloggare". Födelsedagsbarnet, republikanen och värden för gårdagens sammankomst tyckte att jag skulle blogga om kungens kärleksaffärer. Enligt uppgift så skall han ha en utomäktenskaplig dotter som borde fått kronstatus om man skall gå i kronologisk ordning. Dock så tar jag numera avstånd från all ryktesspridning, och avstår från att blogga mer om det. Passar också på att be om ursäkt för eventuella missförstånd det här stycket kunde haft.

Kuriosa i sammanhanget är ju dock alla ingooglingar jag fått på orden "strippande+tjejer" eller paradise-hotel-Natacha. Nämnvärt kan ju också vara att jag bloggat om Linda Rosing och en BB-Tina i förbifarten, men en sexblogg kommer inte förän den dagen jag sitter anställd på Sveavägen 68, och då högst anonymt.

För övrigt så är mitt wrestlingnamn enligt kungen; "Marvelous Bull".

7 Kommentarer:

Anonymous Björn sa...

Grattis, tror jag.

Expressen måste ha bestämt sig för att du är kändis. När som helst kommer ditt namn att få prefix i form av 'nakenchock' i löpsedlarna, eller 'sexskandal', eller så kommer du att vika ut dig.

Jag menar, enligt Expressen är det ju en naturlig karriärprogression för en ung kvinna att vika ut sig. Om hon inte gör det så är det nåt skumt, och hon är förmodligen lesbisk.

Cynisk? Moi!?

27 maj, 2006 19:18  
Anonymous Björn sa...

Jo, du kommer också att få heta Bloggar-Johanna i fortsättningen.

27 maj, 2006 19:18  
Blogger Saga Rosén sa...

Klart att du måste känt dig vänster i ett samtal med vår käre Neoconbloggare. Jag njöt av de goda marinerade kotletterna, ölen och sällskapet. Thanx mate, snart dax för Hultan06.

28 maj, 2006 00:19  
Anonymous DawnLord sa...

Nu när du i ditt bloggande skrivit ordet sexbloggare så är det kört.

28 maj, 2006 02:34  
Blogger The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Som jag tolkar successionsordningen så är tronföljdsordningen kronologisk, det står ingenting "inom äktenskapet". Kan man träna Daniel Westling till prins, borde man väl kunna träna upp en ny kronprinsessa också.

28 maj, 2006 12:14  
Anonymous Lore sa...

Blir du väldigt sur om jag länkar hit från min blogg? En snygg liten länk med titeln "Sexblogg"? =D

Detta kanske skulle vara något av intresse by the way:
http://www.n24.se/ego/375/http://www.n24.se/dynamiskt/it_telekom/did_12785048.asp

29 maj, 2006 15:42  
Blogger Johanna Nylander sa...

Lore; nädå, rätt mycket humor faktiskt, länka på!

Ang. artikeln så läste jag om det. Rasmus skriver bra om det på Copyriot, finns en länk i miljöpartiinlägget ovanför om det hela.

29 maj, 2006 15:54  

Skicka en kommentar

<< Home