Creeper

onsdag, oktober 29, 2008

Om IPRED i svt debatt

I morgon kväll, kl. 22:00 i svt2 svt1 debatterar jag IPRED i programmet Debatt. Johan Pehrson (fp), Joakim Hansson och Christian Engström är andra deltagare i debatten.

Debattprogrammet har en blogg där man kan föreslå frågor till programmet i kommentarsfältet. Se till att utnyttja chansen, och slå på tv:n i morgon kväll.

Etiketter: , ,

9 Kommentarer:

Anonymous Erik Josefsson (medlem i Vänsterpartiet Bryssel) sa...

Glöm inte fråga om IPRED2!!!

30 oktober, 2008 12:44  
Anonymous Anonym sa...

Herregud vad du darrade på rösten, var du mycket nervös??

30 oktober, 2008 22:30  
Blogger Jan E sa...

Kalle Larsson + Johanna Nylander = sant. Dvs kommunist + liberal. Pinsamt, pinsamt, pinsamt. Snyltare! Allt är gratis, nån annan betalar, precis som kommunister alltid har resonerat. Jag blir så trött.

30 oktober, 2008 23:03  
Anonymous Schonke sa...

Hur kommer det sig att de titulerade dig som Kvällsposten? Var du inbjuden via Kvällsposten eller var det bara ett tyngre media än att hänvisa till din blogg? :S

30 oktober, 2008 23:08  
Anonymous Anonym sa...

Bra Johanna!

Alla kritiker till utpressningslagen gjorde mycket bra ifrån sig.

Juristen och den lobbyistfrälsta Johan Pehrson fattar ingenting. Han lät som en förstärkt megafon till upphovsrättslobbyn, närmast hypnotiserad... Att se en identitet mellan äganderätt av fysiska saker och upphovsrätt är begreppsfilosofisk idioti.

Filmregissören tycker godtycklig massutpressning är helt ok. Bevis eller inte spelar ingen roll - repressionseffekten är det enda viktiga. Det är den sortens person som politikerna lyssnar på. Dags för nya politiker att ta över och du hör till dem.

jeffer

30 oktober, 2008 23:35  
Anonymous Anonym sa...

Bra jobbat i debatt! :)

31 oktober, 2008 03:13  
Anonymous Matte sa...

Gud vad vacker du var igår Johanna!
Hur ställer du dig till bredbandsskatter som lösning på problemet? Johan Perhson hade inte så mycket att komma med, pinsamt när folkpartister har så facistiska åsikter, de borde kanske döpa om sig till folkpartiet marknadsliberalerna.

31 oktober, 2008 08:58  
Anonymous Pom sa...

Ville bara tacka för din insats i Debatt. Den var bra och koncis!

Sköt om dig!

/Pom

31 oktober, 2008 10:17  
Blogger Johanna sa...

Schonke, nej jag var inte inbjuden via kvp, så jag tippar det på det senare. Under artikeln jag skrev för webbsidan dagen innan står både blogg och tidning med, så det kanske var så enkelt som platsbrist också... Jag har ingen aning och fick inte frågan om vad de skulle skriva.

Matte, Tack! Jag gillar inte bredbandsskatter, framför allt för att jag inte sett någon bra lösning för fördelningen av pengarna det skulle inbringa, och är tveksam till att en sådan någonsin kommer kunna skapas.

Ni andra, Tack!

31 oktober, 2008 16:34  

Skicka en kommentar

<< Home