Creeper

tisdag, augusti 12, 2008

sexy_putin83@hotmail.com

Ingerö briljerar angående Ryssland och försvarsläget:

"På motsvarande sätt har de socialdemokratiska regeringarna lagt ned, bland mycket mycket annat, vårt förband på Gotland - på grund av vad Per Nuder kallade "det allmänt goda säkerhetspolitiska läget" - och därmed frigjort resurser som FRA nu ska använda för att leta efter mail från sexy_putin83@hotmail.com i alla svenska mailboxar."

Läs hela inlägget här.

Etiketter: ,

1 Kommentarer:

Blogger Rolf sa...

Under trettiotalet hade Sverige nedrustat det svenska försvaret på så låg nivå att vi var nästintill försvarslösa när andra världskriget bröt ut. Vi trodde att det skulle bli evig fred i Europa efter första världskriget. Först i slutet av andra världskriget hade Sverige ett starkt försvar. Det hade vi sedan fram till mitten av 80-talet och först när Sovjet föll började på allvar nedrustningen.
I dag står vi lika handfallna igen när kriget bryter ut. För ingen mer än politikerna tror väl på fullt allvar att den tid då krig hörde till vardagsmaten i Europa aldrig kommer tillbaks? Kriget kommer runt Sveriges gränser igen, frågan är bara när? Frågan är även om vi då ska stå lika handfallna som i början av andra världskriget och tvingas till lika stor undfallenhet som då. Ska Sverige åter när dagen kommer skämma ut sig igen för att slippa få kriget innanför Sveriges gränser och kommer vi att klara av det ännu en gång. Kriget kommer förr eller senare.

13 augusti, 2008 08:08  

Skicka en kommentar

<< Home