Creeper

fredag, augusti 22, 2008

Folkpartister, agera!

Folkpartiet har börjat sitt FRA-reviderings-arbete och efterfrågar synpunkter från alla partister (saxat från Ullenhags nyhetsbrev):
"Nu pågår ett intensivt arbete för att se till att lagstiftningen skyddar den personliga integriteten så långt som möjligt, samtidigt som Sverige behåller en fungerande underrättelseverksamhet till skydd mot yttre hot mot vårt land.

Som ett led i detta arbete har folkpartiets partiledning tillsatt en särskild referens-grupp om FRA. Gruppen består av Erik Ullenhag (ordförande), Camilla Lindberg, Birgitta Ohlsson, Olle Schmidt, Maria Wallhager, Allan Widman och Cecilia Wigström.

I samband med det samråd som nyligen har genomförts om integritet har det kommit in en del samrådssvar som berör FRA-lagen. Dessa svar har lämnats över till referensgruppen.

Nu ges även de som inte har kommit in med eventuella synpunkter tidigare en möjlighet att göra det. De länsförbund, lokalavdelningar eller enskild folkpartister som har synpunkter på FRA-lagen har därför möjlighet att komma in med dem till referensgruppen. Skicka eventuella synpunkter till sekreteraren i referensgruppen [martin.andreasson@riksdagen.se] senast den 15:e september. Vill ni ha material om FRA-lagen kan ni också kontakta Martin Andreasson."


Om du är folkpartist, är det din skyldighet att skicka dina synpunkter till Martin Andreasson, och visa att det finns ett stort motstånd till en FRA-lag. Agera!

Etiketter: , ,

1 Kommentarer:

Blogger Jacob W sa...

Som folkpartist så känner jag om något, uppgivenhet inför hela detta.

31 augusti, 2008 17:34  

Skicka en kommentar

<< Home