Creeper

torsdag, juli 17, 2008

Post almedalen

Jag tänkte skriva ett långt summerande inlägg efter almedalsveckan. Dock åkte jag till småland, upptäckte att ett modem var dött, fulinstallerade en gammal router som tappade ip-adresser då och då, och ägnade tid åt att packa ihop delar av mitt liv till malmö istället.

Det blev inget summerande almedalsveckoinlägg. Trots allt var jag bara där under de sista dagarna, såg lobbyorganisationerna packa i hop sina marknadsstånd, flygbladskampanjarna var få och trötta, politikerna var bakfulla, och statsministern lika ignorant som vanligt.

Dock hann jag skriva ett inlägg på bloggen Skiften innan nätet försvann (där jag postar en gång i veckan), så tills dess att jag kommer igång med postandet här igen, finns det inlägget att läsa.

Nu ska jag packa upp flyttkartonger, smälta att länsförsäkringar lyckades försnilla min hemförsäkring och njuta av det fina Malmövädret.

Etiketter:

1 Kommentarer:

Blogger Mikael M sa...

Hmm,...bättre drag på Kiviks marknad? När Profile View 20 000 uppnås,...nåt presentkort till vinnaren? Om det blir jag, går det bra om det gäller på Netto. En flaska pommac? ang Malmö, har bott där i fem år, men det var på det bekymmerslösa 7otalet, det var bra, kan inte minnas att jag har några ovänner där. Men det finns en magnetisk kraft åt vänster...,

19 juli, 2008 11:40  

Skicka en kommentar

<< Home