Creeper

söndag, februari 10, 2008

Schlager, stearinljus och Paul

Christer Sjögren och Amy Diamond vann gårdagens melodifestivaldeltävling. E-Type med pudlar gick till andra chansen ihop med Sussie Tapper (före detta Lili&Suzie-halva före detta Suzzies Orkester). Precis som jag tippade på bloggen i går. Sjögrens låt var fruktansvärd, men farlig, eftersom samtliga melodifestivaltittare kommer komma ihåg textraden "I looove Euuurope..." ända tills finalen. Som limmet från ett avslitet gammalt tygplåster, ungefär.

---

HAX skriver om EU:s skyddstullar mot stearinljus från Kina. Om någon undrar varför det finns politikerförakt, så är det här en av anledningarna.

---

På tal om politiker och regleringar så fick Ron Paul tydligen hela 21% av rösterna i caucauset för Washington DC. Bara 5procentenheter från segrande McCain. Paul är visserligen uträknad för länge sedan, men att folk som lever så nära maktens korridorer (vilket DC ändå måste räknas som), i så stor utsträckning röstar på någon som vill minska statens makt, är ändå lite intressant.

Etiketter: , , ,

4 Kommentarer:

Anonymous Anneli sa...

Sussie Tapper var tidigare med i Sussies Orkester. Hon har aldrig varit någon halva i Lili & Suzie! Sussie Tapper har en röst som är helt otroligt berörande! Bara älskar den! :-)

11 februari, 2008 07:00  
Anonymous Jesper sa...

Den caucus du hänvisar till gäller "Washington state" (WA), inte "Washington D.C." och det är alltså där Paul fick de höga siffrorna. DC har sitt primary imorgon.

11 februari, 2008 08:51  
Blogger Johanna sa...

Nu ska det vara rätt uppgifter. Skyller på allmän förvirring vid skrivandet av inlägget. DC-grejen berodde nog mest på uppgiften från WashingtonPost. Ska kolla upp saker bättre till nästa gång.

11 februari, 2008 11:23  
Anonymous Niklas Smith sa...

På tal om löjliga tullar: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=392499

11 februari, 2008 15:23  

Skicka en kommentar

<< Home