Creeper

torsdag, november 22, 2007

Volvo-censur

Pratade med en gammal bekant igår, och hon berättade att Volvo bussar (och möjligen andra Volvo-arbetsplatser också) har spärrat åtkomsten för flertalet bloggar för sina anställda. Tydligen var min bland de första som spärrades.

Vet inte riktigt om jag ska vara upprörd, eller ta det som en komplimang. Trist är det att hon inte längre kan läsa den från jobbet.

Etiketter: ,

6 Kommentarer:

Anonymous Fri företagare sa...

Vem ska hur mina datorer och internetuppkoppling används som företagere. Kan inte jag få bestämma det? Eller är det censur?

22 november, 2007 16:27  
Anonymous Fri företagare sa...

Vem ska bestämma hur mina datorer och internetuppkoppling används som företagere. Kan inte jag få bestämma det? Eller är det censur?

(nu är kommentaren mer begripligt tror jag, sorry)

22 november, 2007 16:29  
Blogger Johanna sa...

Klart att varje företag skall få bestämma själv vad deras datorer skall få användas till. Det hindrar inte att jag också får kritisera de företag som stänger av vissa delar av internet för sina anställda, istället för att låta sina anställda använda sunt förnuft.

22 november, 2007 17:59  
Blogger Christian Fredh sa...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

22 november, 2007 20:28  
Blogger Christian Fredh sa...

Ta det som en komplimang, så: Grattis!! :)

22 november, 2007 20:30  
Anonymous Anonym sa...

Alla företagen inom AB Volvo (alltså inte Personvagnar) brukar sig av WebSense i San Diego för att kategorisera varenda webbadress som någon försöker hämta. Vissa kategorier är förbjudna - till exempel bloggar.

Naturligtvis är de stora dagstidningarna tillåtna... :-/

25 november, 2007 18:35  

Skicka en kommentar

<< Home