Creeper

måndag, november 12, 2007

Sök till stureakademin!

Washingtonresan jag precis kommit hem från har varit avslutningsresa för årets upplaga av stureakademin. Jag skulle ju kunna tycka att du ska söka, för att du också ska kunna åka på en resa till Washington, träffa människor som jobbat med både Clinton, Reagan och Goldwater, eller bara äta en massa god mat på timbros bekostnad, fast det vore inte riktigt rättvist.

Inte bara för att nästa års upplägg säkert kommer skilja sig lite från årets, men mest eftersom stureakademin till största delen har handlat om så mycket fler politiska intryck än de jag fick i USA. Att från skogsbruksdiskussioner med Göran Greider, till yttrandefrihet med Magnus Betnér, eller upphovsrätt med Niklas Lundblad. Plus att skrivlektionerna med Håkan Hagwall har varit helt underbara.

Så om du är sådär mellan 20-25år, är någorlunda akademiskt lagd, gillar det där med liberalism, och känner för att utveckla ditt skrivande och din politiska kunskap, så tycker jag du ska söka till Stureakademin 2008. Sista ansökningsdag är den 1 december, och mer information om ansökan hittar du här.

Etiketter: ,

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home