Creeper

onsdag, juli 04, 2007

Lite festival och lite sallad(s-bar)

Om någon av den här bloggens läsare hade varit insatta i amerikansk kristen blues, så kanske det hade varit lite kul att skriva att jag serverat Glenn Kaiser mat i dag. Eftersom jag tvivlar på att någon har så bra koll, så tänkte jag nöja mig med att göra någon sorts reklam för Gullbrannafestivalen så länge.

Är man något så när inne på det där med gospel och befinner sig i närheten av Halmstad på fredag runt 23-tiden ska man definitivt besöka festivalen, för då har Andrae Crouch konsert. Själv jobbar jag.

Annars spelar Blindside i morgon kväll, å mellan dess och på lördag är det en massa andra artister som jag har något mindre koll på.

---

När jag ändå är inne på ämnet restaurangjobb, så undrar jag varför ingen på vänsterkanten lägger ett bud på Federleys salladsbar. Det hade väl varit perfekta sättet att visa alla oss fackliga kritiker hur man både bedriver företag, har kollektivavtal, och kanske till och med kan betala de anställda mer än kollektivavtalets lägstanivåer. Plus att de anställda slipper vara oroliga över vad som händer vid ägarbytet.

Eller är vänsterkanten inte så intresserade av att själva skapa arbetstillfällen, utan bara ställa orimliga krav på de som gör det?

Etiketter: ,

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Köp salladsbaren själv då, för det verkar ju vara du som tror att företag köper man i PR_syfte för att bevisa ideologiska elle rpartipolitiska idéer. Och inte för att man vill dirva ett företag. Plus, vem vill köpa en en salladsbar som man inte ens vet hur den går ekonomiskt, finns ingen årsredovisning att studera efter att den existerat i två månader. Det som finns just nu är ett företag med specialinriktning på sallad, som ska säljas, av två pr-sugna personer, för att de inte orkade driva företaget vid sidan av sina andra sysslor. De kunde väl sagt upp sina andra arbeten och satsat på företaget då, är det inte vad alla småföretagare måste välja vid valet att satsa på egna företaget, eller avveckla och gå kva rpå sitt ordinarie arbete.

04 juli, 2007 17:21  
Blogger Ludvig Hoffman sa...

Häftigt - Glenn Kaisers band "Resurrection band" är en av mina favoriter.

04 juli, 2007 23:09  
Blogger Peder sa...

anonym: man kan kort sammanfatta ditt inlägg med "buhuu ni är så dumma".

06 juli, 2007 07:42  
Anonymous Anonym sa...

Man är ju alltid sugen på vad det är som är "orimliga krav" i HRF:s krävda kollektivavtal?

08 juli, 2007 15:01  
Blogger Nils sa...

Socialdemokrater behöver inte driva företag i ideologiskt syfte för att bevisa att kollektivavtalen fungerar - det gör marknaden så bra så helt på egen hand.

Däremot är det oklart vad Federline egentligen uppnådde.

11 juli, 2007 22:07  
Anonymous Anonym sa...

Peder ?

Givande inlägg, obegripligt, men givande.

19 juli, 2007 17:24  

Skicka en kommentar

<< Home