Creeper

lördag, december 09, 2006

Lite vad som händer och hänt

Igår vid halv tre-tiden besökte jag Wild ´n Fresh i Göteborg. Tyvärr så fick jag mig ingen mat, eftersom att den under dagen tagit slut. Det verkar gå bra för Sofia och restaurangen i alla fall. Utanför stod tio-femton människor från facket i röda blockadvästar och tyckte inte vi skulle gå in. Med anledning av att nu HRF tyckte att det var en "oacceptabel partipolitisk inblandning" från de borgerliga i konflikten, kan man fråga sig vad SSU-Göteborgs ordförande gjorde som blockadvakt... Gissningsvis så är det den acceptabla partipolitiska inblandningen...

---

Fatima har lagt upp följetongen om jämställdheten i FP Skövde på felirabloggen.

---

Nästa vecka blir det inte så mycket bloggande. På tisdag sticker jag iväg till umeå och medverkar i svt:s Argument. Ämnet är public service. På onsdag fortsätter jag vidare till Gotland och Supermarits luciaevent. Var där förra året också, och en rapport efteråt utlovas.

4 Kommentarer:

Blogger Henrik Hall sa...

Jag var där halv två och då fanns det lasange och dagens paj, resten var slut. De stängde vid två, men bjöd på kaffe. Trevligt ställe, skall ni dit någon annan dag försöka igen eller?

09 december, 2006 14:51  
Blogger Johanna Nylander sa...

Jag kommer definitivt gå dit igen. Bor ju i Skövde så det blir inte så ofta. Menyn såg helt klart ut att vara i min smak.

09 december, 2006 15:17  
Anonymous Carl Hellberg sa...

Det är bra att hon får allt stöd hon kan få. Hrf kan inte få komma undan med sina maffiametoder. Bra Johanna!

Föresten har jag har precis börjat arbeta på min första bloggbok. Kolla gärna in den om du vill. Den finns på http:ensammittiflocken.blogg.se
//Carl Hellberg

09 december, 2006 19:57  
Anonymous SixDays sa...

Fan va bra, kan du inte då påpeka att programledarna för Argument suger, vilket för övrigt hela produktionen gör. "Argument" känns som nåt kvasi-PK-vi-ska-vara-moderna-med-tuffa-tjejer-med-fula-kläder-istället-för-den-vettiga-sakliga-gubben-som-ledde-Debatt-program som bara var till för att ersätta ett väl fungerande debatt program.

Men det är ju som med allt annat, debatt och faktum las ju ned för att de inte var populära bland beslutsfattarna, måste varit för att folk tittade på dem. Och där har de ju lyckats, vem FAN vill se argument lixom?

11 december, 2006 14:38  

Skicka en kommentar

<< Home