Creeper

måndag, augusti 28, 2006

Senaste nytt om Lars Danielsson

För er som missat det; Lars Danielsson förlänger sin semester. Jag skulle vilja veta hur han rent tekniskt kan göra det, eftersom att alla hans fjorton veckor är slut.

Men under tiden så jobbar han kvar som styrelseledamot för Vin och Sprit. I från det uppdraget behövde han ingen time out för att reflektera över sin situation. Fast så får han ju i snitt dryga tiotusen kronor per möte också...

8 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Så du babblar om din ärkefiende Lars igen, vad är det med er två egentligen? (förutom att ni kommer från samma stad alltså)

28 augusti, 2006 08:32  
Anonymous kas sa...

Om unga okunniga damen inte visste det sedan tidigare så finns det i landet Sverige möjlighet sedan lång tid att erhålla förskottssemester.

Självmål nummer två av intrigmakerskan nummer ett.

Bloggaren KAS

28 augusti, 2006 09:09  
Anonymous Mattias Lönnqvist sa...

Förskottssemester är iofs menad för nyanställda som inte hunnit tjäna in några semesterdagar ännu.

Detta enligt semesterlagen. Sedan kan man alltid komma överens om undantag:

"Lokala och enskilda överenskommelser får träffas i de fall semesterlagen medger sådana överenskommelser."

Sedan är det iofs ointressant om enligt vilket lagrum som Danielsson är ledig, utan att han fortfarande inte vill svara på frågan om vad han gjorde på annandagen.

Att han saknar ryggrad vet vi redan.

28 augusti, 2006 10:50  
Anonymous kas sa...

semester och förskotssemester kan avtalas mellan tvp parter utan att Johanna ens behöver tillfrågas.

28 augusti, 2006 11:17  
Anonymous Attila sa...

Bra Johanna!
Att bevaka och rapportera om ruttenheten i ett samhälle är av stort värde, oavsett vad dina sura kritiker säger. Fortsätt med det!!!

28 augusti, 2006 12:40  
Anonymous Anonym sa...

Synd bara att hon (Johanna) inte lärt sig en läxa från förra smutskampanjen som nästan kostade henne sin plats i fp/luf. Hon forsätter glatt spekulera och konspirera istället för att rapportera, men jag antar att hon bara är en av tustentals vilseledda kvällspressen läsare, snacka om Generation Lost.

28 augusti, 2006 12:56  
Blogger Johanna Nylander sa...

Anonymous, och var någonstans konspirerar jag och spekulerar? Det här inlägget innehöll två länkar med varsin kommentar. Knappast särskilt konpirativt.

Kas, Den okunniga damen skulle faktiskt vilja veta hur man resonerar när man tar extrasemester från ett jobb pga. att man behöver en time out, men inte från ett annat, och hur en arbetsgivare resonererar som går med på det. Jag tippar nämligen på att anledningen är att slippa svara på frågan om vad han gjorde på annandagen innan valet, och jag tror inte jag är ensam om att vilja veta svaret.

28 augusti, 2006 15:31  
Anonymous Bo sa...

Enligt http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_13567369.asp så kommer JOs utredning imorgon, då kanske det kommer några svar också.

28 augusti, 2006 20:14  

Skicka en kommentar

<< Home