Creeper

torsdag, augusti 10, 2006

Politiskt inkorrekt och lite länkar

När landet går till val, och debatten blir mer och mer politisk korrekt, är det ett ljus i mörkret att läsa vad Isobel skriver. Tycka vad man vill om knark, men jag vill hellre ha en politisk debatt om en legalisering, än en politisk debatt som handlar om parfymförbud på de rökfria krogarna.

Vuxna människor måste få vara vuxna nog att ta några beslut själva om vad som skadar dem eller inte.

---

Annars har jag ett par småförändringar på bloggen. Länklistan är uppdaterad med en feminist (som jag trodde redan fanns där, men icke!) och en frihetskämpe. Johan är som bekant tillbaka i bloggosfären, medan Lars Danielsson fortfarande har semester. I övrigt är det mest estetiska förändringar.

---

Med snart en månad kvar till valet, befinner jag mig nu i det idylliska småland. En statsfestival med Vilhelm-Moberg-namn lockar, och det är något visst med den där alla-känner-alla-känslan. En pittoresk insändarsida i lokaltidningen, och en något ostabil trådlös uppkoppling är räddningen innan helgen. Hur klarade sig människor innan nittiosex?

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Ett skäl till att de illegala drogerna dödar färre personer per år är kanske just för att de inte är lika tillgängliga.

I Sverige, där alkohol och cigaretter är tillåtet, är det ändå (enormt) populärt bland ungdomar att supa ner sig på helgerna. Vadå förbjuden lockelse?

En sak som också är intressant är att bara för att det ena dåliga är tillåtet, så bör det andra också vara det. Valfrihet in i döden!
Det blir nog ett riktigt trevligt samhället till slut!

10 augusti, 2006 12:15  

Skicka en kommentar

<< Home