Creeper

onsdag, augusti 30, 2006

Lars Danielsson avgår

Äntligen!

Lars Danielsson har tagit åt sig kritiken från JO och insett att hans post som statssekreterare och chef för statsrådsberedningen inte är rätt för honom. Det är väl någon typ av ansvarstagande, men också ett enkelt överslätande av vad han egentligen gjorde, och vilka uppgifter han nu lämnade till statsministern annandag jul 2004. Göran Persson beklagar istället Danielssons beslut i Expressen.

Mer om Lars Danielsson lär komma under dagen. Som tex. vad han skall göra istället. Igår ryktades det om en attraktiv UD-post. Det brukar ju vara så Persson belönar sina trogna medarbetare...

3 Kommentarer:

Anonymous Mind sa...

Man kan undra vad som var så hemskt att det var bättre att avgå än att det kom fram. Politiskt beställt lönnmord? Spioneri? Korrumption? Åsiktsregistrering? börjat det brännas? ... men jag misstänker att Herr Danielsson kommer leva gott ändå. Han får nog någon slags muta för att hålla tyst, såvida det inte är i hans eget intresse också att det inte läcker.

31 augusti, 2006 20:08  
Blogger Mikael M sa...

Vad är skillnaden...? Om han avgått eller inte.

31 augusti, 2006 22:35  
Anonymous Lore sa...

Frågan är också på hur mycket eget bevåg han avgick. Å andra sidan är det dumt(för sossarna) att påminna om hans existens såhär precis inpå valet.

Och jag hade hellre sett att någon vrängde sanningen ur honom.

03 september, 2006 04:08  

Skicka en kommentar

<< Home