Creeper

torsdag, juli 13, 2006

Lite nya länkar, och debattboxning

Lite uppdateringar har skett i länklistan. En och annan nerlagd/inaktiv blogg är borttagen (lägger gärna till igen om bloggandet återupptar), och några som legat i RSS:en ett tag är tilllagda.

I morgon (eller senare idag för att vara korrekt), så kommer jag delta i debattboxning i P3:s morgonpasset. Ungefär 09.05 är tiden, och ämnet är "Aktiv dödshjälp". Jag är emot.

5 Kommentarer:

Blogger Alexander sa...

Frihetskämpe. Ja man tackar... Iofs så brukar den kampen mest gälla min egen frihet men vem vet. Det kanske finns andra som tjänar på min kamp...

13 juli, 2006 08:10  
Blogger figge sa...

Ang. Aktiv Dödshjälp så tycker jag det är upp till varje individ om man vill leva eller dö. Att leva med en obotligsjukdom kan knappast vara någon höjdare. Att bara dö för att man är less på livet är en annan femma. Så länge individen är vid sinna sinnens fulla bruk så bör individen få göra dom den vill så länge det inte skadar någon annan. Och självklart borde andra utvägar diskuteras först.

13 juli, 2006 21:28  
Anonymous Anonym sa...

Lycka till med debatten. Jag är också emot dödshjälp.

13 juli, 2006 21:48  
Blogger Fredrik Lindholm sa...

"Debattboxning"? Men lägg ner! Om en debatt inte är tillräckligt av en konfrontation så är det ämnet och/eller debattörerna det är fel på. Gör om och gör rätt istället för att ha en massa artificiella knep, va?

13 juli, 2006 23:40  
Blogger Johanna Nylander sa...

Fredrik, Debattboxning är p3:s påhitt. Jag blev uppringd, och då är det bara att ställa upp :)

14 juli, 2006 13:14  

Skicka en kommentar

<< Home