Creeper

söndag, oktober 04, 2009

Ligg med en feminist!

Tidningen Slitz publicerade för någon vecka sedan en uppmärksammad text med rubriken "Ligg med en feminist". En manschauvinistisk guide till hur man som man skall gå till väga för att få en stereotyp alternativ feministflicka på fall.

Jag tycker att texten är så absurd i sitt slag, att det enda som finns att säga, måste vara att skriva motsatsen. Hur man ligger med en feminist, den manliga versionen alltså, om man själv är kvinna. Hur man ligger med mansgrisar är kan man klara av på mindre än två meningar. Högt eller lågt, humor eller blodigt allvar, avgör själva.

För att få män på fall brukar det lättaste knepet vara att rent ut fråga "ska vi gå hem och knulla?". Med lite diskret flörtande innan är det det stensäkra kortet i slutet av en kväll, om man trånar efter orgasmer eller bara vill ha lite sex.

Det finns dock en kategori män som detta inte fungerar på, och det är de "medvetna", "alternativa" feministerna. Ni vet poppojkarna som citerar Judith Butler, tycker Tiina Rosenberg har en sexig frisyr, som inte äter kött och som sprang nakna utanför McDonalds som protest mot multikapitalismen när de var 17 år.

Killarna som bara tittar i urringningar när de är säkra att ingen annan ser, som aldrig sa hora, och som letar efter en fin självständig flicka som kan föda de barn han sedan kommer vara hemma och ta hand om medan han skriver på sitt bokprojekt om papparollens betydelse för klimatet.

Om man inte tillhör den madonnabild av fina flickor som popfeministen vill ha, kanske det är lika bra att ge upp? Nej, då går man nämligen miste om att både kunna ge killen det bästa sexet i hans liv, och själv få njuta av multipla orgasmkaskader.

Bakom det präktiga feministskalet finns en förtryckt libido hos poppojken, en man som lärt sig att slicka fitta, och en karl som väntar efter flickan som kan ta honom med storm och vet vad han vill.

Hemligheten för att förföra feministmannen är nämligen att dominera honom, men utan att han inser det, förrän ni nått sängen. Nicka och le åt hans kamper för ett bättre samhälle, och strunta i att berätta att du tycker ekologiskt mjölk är för dyrt för att du ska köpa den, frossar i tillsatsmat och gärna glufsar i dig en fet hamburgare på Burger King.

Klaga istället lite på hur ointelligenta män är, snacka skit om den välhängde lastbilschaffisen du satte på förra helgen, och baktala alla med sportintresse. Se samtidigt till att vara dig själv, betala din egen dricka och sträck på ryggen i dina högklackade skor.

För även om killen inte vill erkänna det tycker han att dina upppushade tuttar är snyggare än feministtjejens undangömda, och han är attraherad av dina bestämda höga klackar och korta kjol. Glöm bara inte bort att under palestinasjalen är även poppojken en bortskämd medelklassunge som tänder på tuttar och rumpa, och så o-alternativ det bara går.

Dominera honom med stil, och du kan få kombinationen av frustrerad passion och kuvat underläge, och troligen en av de bättre fittslickarna du någonsin har stött på. Tacka mig vid tillfälle.

Etiketter:

19 Kommentarer:

Blogger Eklindh sa...

Helt underbart...

Det finns inte något annat att säga.

Och glöm inte bort på morgonen så kan det bli en frukost med jordgubbar. Eller vad jag nu i fyllan och villan lovade dig.

04 oktober, 2009 22:34  
Anonymous Julia sa...

Hah!

04 oktober, 2009 22:51  
Blogger Elin sa...

Haha underbart.

04 oktober, 2009 22:53  
Blogger Anders sa...

You got me..

Skrattade gott, tack!

04 oktober, 2009 23:03  
Blogger Gabriel sa...

Ja, så funkar det! Ha ha, fantastiskt..!

04 oktober, 2009 23:15  
Anonymous stiffmeister sa...

sexist!

04 oktober, 2009 23:15  
Anonymous P sa...

Helt lysande Johanna :o)

04 oktober, 2009 23:50  
Anonymous Brynolf sa...

Glimrande komik! =D Sådana här inlägg är anledningen till att man har en RSS-läsare över huvud taget.

04 oktober, 2009 23:53  
Anonymous Studiomannen sa...

Bra tänkt, men nu känns det som att vi måste genomföra en marknadsundersökning.

05 oktober, 2009 00:16  
Blogger Kjelle sa...

haha

/kjelle

05 oktober, 2009 08:14  
Anonymous Anonym sa...

Jättekul! :D

05 oktober, 2009 10:23  
Anonymous Anonym sa...

kan tänka mig att tända på en tjej som bara glufsar i sig en hamburgare iaf.

bara dom inte blir tjock.

05 oktober, 2009 22:25  
Blogger Mikael M sa...

Kanske har du läst Slitzan i läslampans sken, på något hem för bostadslösa?
Och vilket språk!
Så var det med det larmet bostadslösheten.Där var det förresten inte alls mycket kommentarer (usch, sånt talar man inte om) - men däremot när nästa inlägg har tema sex, dyker det ena geniet upp efter det andra, med sina SMSliknande kommentarer.
En del av tidsandan?

06 oktober, 2009 13:07  
Anonymous Anonym sa...

Riktigt riktigt bra!! Helt orimligt och förkastligt att orginalet publiceras utan större rabalder.

06 oktober, 2009 19:01  
Anonymous Anonym sa...

Träffsäkert och underbart.

06 oktober, 2009 19:14  
Blogger Heiti Ernits sa...

haha! Mitt i prick! :)

06 oktober, 2009 19:37  
Blogger Oskar sa...

Fin text :-) Kramkram

07 oktober, 2009 15:40  
Blogger Patrik sa...

Hysteriskt bra!

04 december, 2009 14:28  
Blogger Steve Lando sa...

man bara smälter mer o mer

25 januari, 2010 00:47  

Skicka en kommentar

<< Home