Creeper

söndag, mars 09, 2008

Public Service på dagisnivå

"Och här har SVT bett mig köra two girls and a cup, men vi struntar i det"
- Kristian Luuk under kvällens melodifestivalen till Sussie Tapper och Therese Andersson, innan resultatet presenterades. Ingen skrattade.

Hur tänkte SVT här?

[Förklaring till 2 Girls 1 Cup]

Etiketter: ,

11 Kommentarer:

Anonymous Daniel sa...

Skojigt att han vågar nåt sånt i statstelevisionen må jag säga! Om SVT visar någon av MFXs titlar lovar jag att börja betala TV-avgift (då de till stor del producerar girl on girl-filmer går ju en stor del av patriarkat-kritiken mot porren bort också!).

09 mars, 2008 03:04  
Anonymous Anonym sa...

Vad är det för fel på 2girl1cup nu då?

09 mars, 2008 03:15  
Blogger Johanna sa...

Inget fel på det i sig om man gillar bajshumor. En smula respektlöst mot kvinnorna. Tvivlar på att Luuk hade vågat säga det om fler kände till vad det var. Jag undrar fortfarande vad Svt tänkte...

09 mars, 2008 12:51  
Blogger Erik Jonsson-Glans sa...

Tänkte? Det hade de nog inte tid med. De var nog fullt upptagna med att snickra på någon kampanj som går ut på att svartmåla den fria televisionen.

09 mars, 2008 17:40  
Anonymous Naseer sa...

Luuk var smaklös och fick den bestraffning han förtjänade, ingen skrattade, en smäll på käften för en komiker.

Men... vad har SVT med Luuk att göra? Jag undrar hur du resonerar här? Skulle SVT ha gått in och censurerat Luuk? Hur hade reaktionerna varit då?

10 mars, 2008 09:40  
Anonymous Staffan Stowski sa...

Tror Naseer är inne på rätt spår.
Skulle SVT styra Luuk med fjärrkontroll eller vad menas Johanna? Men va fan ja förstår att du/timbro till varje pris vill svartmåla public serivce, men nästa gång kan du ju försöka hålla dig över dagisnivå darling.

10 mars, 2008 11:48  
Blogger Johanna sa...

Darling, tror du Luuk skriver allt sitt manus helt, helt självt? Eller kan det vara så att allt som sägs i rutan (i synnerhet under melodifestivalen) har ett aktivt beslut om att det skall sändas bakom sig.

10 mars, 2008 12:00  
Anonymous Staffan Stowski sa...

Nixpix Johanna ingen har heller påstått att Luuk skriver allt själv men du som påstår dig gilla frihet(R) borde ju uppskatta när saker som det får sändas/sägas.
Tycker mest hela din reaktion osar moralpanik.

10 mars, 2008 12:15  
Anonymous JörgenL sa...

Eller så hade han inte samma referenser som du till namnet. Det står en del om parodier i slutet på wikipediaartikeln, det kanske var nån av dem som var hans refernsram?

10 mars, 2008 23:31  
Blogger Johanna sa...

Staffan, jag tycker det kan vara respektlöst att skämta på andras bekostnad (satir är en annan sak), så jag vill mest veta hur den som bestämde att det skulle sändas, egentligen tänkte, och vad i meningen som skulle vara rolig. Det är inte moralpanik.

JörgenL, i så fall är det ju lite dåligt påläst.

10 mars, 2008 23:42  
Anonymous Slabbe sa...

Vi har högre nivå i förskolan än vad du tror Johanna. Saknar du kanske egen erfarenhet eller bara slarvig med ord som Luuk?

11 mars, 2008 18:54  

Skicka en kommentar

<< Home