Creeper

söndag, maj 27, 2007

Dagens oförklarlighet

Jag har faktiskt lite svårt att förstå varför man som ordförande i ett ungdomsförbund, som för mindre än ett år sedan var inblandat i ett dataintrång, väljer att skriva om Rwanda på den dataintrångsdömda journalistens blogg. Borde inte punkt ett i det där etik&moral-dokumentet, vara att i alla fall ta avstånd från journalister som saknar etik&moral?

6 Kommentarer:

Anonymous Mind sa...

Tja, det beror ju på hur man ser på saken. Ska alla bli totalt brända efter ett misstag, aldrig få chansen att lära sig sin läxa så att säga. Eller är denna person bortom allt hopp?

Förhoppningsvis har väl denna person blvit en erfarenhet rikare men samtidigt måste man dra gränsen någonstans, jag vet inte om gränsen är passerad för att han inte ska kunna bättra sig eller ej. Detta är kanske ett led i det?

27 maj, 2007 14:10  
Anonymous Rich sa...

Märklig inställning. Men lättare att förstå när man vet varför du är så bitter på Niklas Svensson.

Svensson har betydligt mindre att skämmas för än de politiskt aktiva som dömdes. Han skötte sitt jobb - det gjorde knappst Jodenius.

Politikerbloggen är väl för övrigt inte Svenssons personliga blogg?

27 maj, 2007 16:47  
Blogger Lennart Regebro sa...

Politikerbloggen var Svenssons personliga blogg för inte så länge sedan. Svensson har för övrigt bränt sig totalt genom att kalla sig poltisk reporter, men i själva verket enbart syssla med skvallerrapportering. Politikerbloggen brukade vara inlägg efter inlägg om vilken politiker han hade sett fika med vilken annan politiker och på vilket fik, och andra fjanterier.

Tydligen försöker han nu, när han har blivit sparkad och bränd (ety han skötte inte alls sitt jobb) omlansera den som nån slags online-tidning. Och vafan, det kan ju inte bli sämre, så varför inte?

27 maj, 2007 17:05  
Anonymous Rich sa...

Såvitt jag minns är det över ett år sedan Politikerbloggen var en personlig skvallerblogg.

Den var nedstängd ett långt tag - och sedan i höstas är det en nyhetssajt. Jag läser den själv varje dag.

27 maj, 2007 17:11  
Blogger Johanna sa...

Nja, i dag finns det fler skribenter än Svensson, men det är fortfarande hans blogg. Hur mycket bolag han än har runt omkring den.

Det jag ifrågasätter är Luf:s agerande i stort, eftersom dataintrånghärvan inte var första gången Svensson betett sig illa mot förbundet, det här inlägget säger kanske lite mer varför.

Sen finns det en rätt stor skillnad på att uttala sig i ett medie, och att ge bort en hel krönika.

27 maj, 2007 21:29  
Anonymous Rich sa...

Så nyhetssajten Politikerbloggen ska sättas på någon svartlista för att en medarbetare där har misshagat några i LUF? Vem tror du förlorar mest på det?

Jag förstår inte heller hur du menar att Svensson har betett sig illa mot LUF i dataintrångshärvan. Han spelade väl en rätt obetydlig roll i förhållande till resten av gänget - vilket också visade sig i domarna.

Politikerbloggen är som sagt inte heller Svenssons personliga blogg. Om jag inte minns fel skrev dessutom Dagens Media om ytterligare en delägare för några månader sen.

27 maj, 2007 22:20  

Skicka en kommentar

<< Home