Creeper

torsdag, december 28, 2006

Polisprioriteringarna i Expressen

Idag uppmärksammar Expressen det jag skrev inatt, nämligen att barnporrbrott inte prioriteras till förmån för upphovsrättsbrott.

Jag tycker fortfarande det borde vara tvärt om.

Etiketter:

2 Kommentarer:

Anonymous SixDays sa...

Personligen tycker jag inte att det ska läggas energi på varken eller. Bättre att man istället lägger energi på att utreda alla de poliser som fått minsta anmälning mot sig och samtidigt skapa nya lagar i de fall de krävs som gör att vi kan ta bort de poliser som uppenbarligen inte är till för att tjäna folket.

Man kan vara hur blåögd som helst, men att instifta lagar mot grooming och barnporr kommer inte att leda till nåt vettigt. Enda som händer är att folk inte gör porr längre, pedofilerna kommer inte att försvinna.
Problemet är heller inte pedofilerna i sig utan att micro-minoritet av dem kanske våldför sig på någon. Precis som det är mot vuxna.

Vad som är skrämmande är att alla verkar vara för ett förbud, men ingen verkar veta ett förbannade dugg om varken pedofili eller barnporr. Det är en modern häxjakt som används som språngbräda för att få till förbud, som man sedan kan använda för att få till mer förbud, fast då mot andra saker som t.ex. min åsikt i den här kommentaren.

30 december, 2006 02:41  
Anonymous Anonym sa...

Om man verkligen riktar in sig på dom kommerskiella hemsidorna och dom dolda pedofilnätverken där det krävs nytt material hela tiden för att få vara med.

Så kankse fler pedofiler går över till vanliga fildelningsnätverk å delar barnporr istället.

Det skulle ju i så fall minska dom ekomomiska intressena som finns vad det gäller barnporr och även producerandet av ny barnporr.

18 februari, 2007 18:53  

Skicka en kommentar

<< Home