Creeper

onsdag, mars 25, 2009

Censur är beviset på att nätet är lyckat

I dag medverkar jag en kort stund i Svt:s Kulturnyheterna. Programmet finns på webben här (jag finns med ca 3 minuter in), och repriseras klockan 23:00 i kväll (svt1). Ämnet är internet, censur och kontroll med anledning av Youtube-censuren i Kina. Inslaget inleder programmet och Pär Ström intervjuas först.

Intervjun skedde via skype, och det är nog första gången på typ fem år som jag använder mig av en webbkamera. Headsetet är från samma tidsperiod.

Etiketter: , ,

5 Kommentarer:

Anonymous Mattias sa...

Kanske skulle sjungit upp dig lite först. :)

25 mars, 2009 21:26  
Anonymous Fredrik sa...

Ghaa, SVT funkar inte. Nån som har slängt upp på TPB?

25 mars, 2009 21:26  
Anonymous Daniel N i Norr sa...

Det hoppar och hackar på SVTPlay. Andra inslag går hur fint som helst, men just det här hackar så det går inte att se eller lyssna på.

Är det fler som har samma problem?

26 mars, 2009 10:24  
Blogger cnab sa...

Jag tittade på direktsändningen och tyckte du gjorde ett jättebra jobb, Johanna. Plus också till Kulturnyheterna som i alla fall verkar bry sig. De "vanliga" eller "riktiga" (enl Gammelgäddan) journalisterna kanske börjar fatta vartåt det brakar hän med vår demokrati med FRA, IPRED, ACTA, Q6/17 och allt vad som nu pågår. Och inte bara vi PR-byråer på nätet :-)

26 mars, 2009 12:14  
Anonymous Augustsson sa...

Jo, hoppande och hackande via din länk.

Pär ström är lite av en idol, första gången jag såg honom tänkte jag "foliehatt", men sen har han vuxit till en hörnsten av försvaret för integritet, och/eller politikernas ivran att förbjuda eller övervaka allt de kan.

26 mars, 2009 16:39  

Skicka en kommentar

<< Home