Creeper

onsdag, januari 23, 2008

Bättre av knark

Det här, sammanfattar rätt så bra, en av anledningarna till att jag inte tycker att nolltolerans mot narkotika är en bra väg att gå.

5 Kommentarer:

OpenID lennartregebro sa...

Jag har lite svårt för detta som argument. Faktum är som sagt att det finns mediciner. Problemet är att dom inte är godkända i Sverige. Men godkänn dom då!

Nollvisionn är korkad, men det är den för att den är utopisk, och som alla utopiska visioner så låter den ändamålen helga medlen.

23 januari, 2008 12:29  
Anonymous Satan sa...

Jaså du Nylander! Du är för legalisering av maja du...
Vad säger dina kristna läromästare
om det?

23 januari, 2008 15:22  
Blogger Johanna sa...

Lennart, nja, det är väl en tydlig konsekvens av nollvisionen, när man spärrar in personer som behöver vård för narkotikabrott. Hade hon brukat någon annan drog som inte hjälpt hennes sjukdom, hade det likt väl varit fel att spärra in henne (då borde hon snarare få vård för det).

Missbruk av narkotika borde leda till vård och inte straff, bruk borde inte vara ett problem (men en förhårdande omständighet vid annan brottslighet), och sen får det vara samhällets uppgift att förklara för folk varför knark är dåligt.

23 januari, 2008 16:25  
Blogger William sa...

smått störd utveckling, rösträtten är ett hundratal år men rätten att odla sin trädgård efter eget tycke finnes ej mer...

23 januari, 2008 22:42  
Anonymous God-No-Else sa...

Man made boze, God made brass, who do you trust Johanna?

24 januari, 2008 21:07  

Skicka en kommentar

<< Home