Creeper

söndag, november 26, 2006

Vänstervänner och högerstyrelser

I lördags var det "En köpfri dag", och eftersom jag tycker att handel är bra, så firades den med julshopping i Göteborg och följande inköp:

- halsband, svart med ett kors
- tröja med en rutig döskalle på
- halsband med pärlor i olika färger
- en julklapp
- två påsar naturgodis
- ett byte av klockbatteri
- massa mat (en lite för kall kycklingrulle, en tallrik sushi och en alldeles för dyr kaffe med muffin)

Var dessutom högeralibi och enda köttätaren med vänstervänner och vänstervännens bror som är ännu mera vänster och gick på Kvibergs marknad. Det var trevligt, och vänstervännens bror och jag enades om en humanare missbrukspolitik. Alltid något.

---

Annars har Muf bytt ordförande till Niklas Wykman. Har inte någon som helst koll på vem killen är, och även Rola Brentlin skall ha blivit inröstad mot valberedningens förslag. Hittar det dock ingenstans på nätet (så jag vet inte hur mycket det stämmer). En kille skall ha åkt ut istället. Imponerande från ett förbund vars förbundsstyrelse tidigare har bestått av fler Carl än tjejer.

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Visst är Kvibergs marknad underbar? Jag bodde precis intill i studentlägenheterna och gick alltid ner och köpte bröd och grönsaker där på helgerna. Tjejen passade på att köpa stulna mascaror för 30% av priset i affär.

Underbart!

26 november, 2006 20:38  
Blogger Elias sa...

Tråkigt att vegetarianism ska behöva höra ihop med vänster. Vi liberaler är ju för individens frihet, och djur är också individer, eller hur?

27 november, 2006 11:34  
Blogger Johanna Nylander sa...

Anonymous, jag gillade den, tyvärr funkar det inte riktigt att köpa grönsaker där när man bor i skövde, men det stack ut lite, och den var innomhus när det ösregnade ute... :)

Elias, jag vet inte riktigt, men de flesta vegetarianer jag känner är faktiskt liberaler, det kanske bara är tydligare bland de som definierar sig som vänster...(eller så beror det på att jag känner många fler liberaler).

27 november, 2006 12:37  
Blogger Ola D Svedin sa...

Djur är individer; emellertid är de inte individer av arten Homo Sapiens.

27 november, 2006 21:54  
Anonymous P sa...

Rapport från MUF.
hela valberedningens förslag på nytt förbundspresidium.

Trojkan Mattias Thorsson, André Assarsson och Åsa Coenraads bytters ut mo Niklas Wykman Carl Grufman och Kajsa Dahlström.

David Josefsson hette en kille som åkte ur styrelsen...och in kom med pompa och ståt den nyliberala men ack så trevliga Rola Brentlin från Växjöskogen.

29 november, 2006 00:15  
Blogger Elias sa...

ola d svedin > De är kännande individer. Arttillhörigheten i sig kan inte ha någon betydelse mer än ras- eller könstillhörigheten.

01 december, 2006 12:59  

Skicka en kommentar

<< Home