Creeper

lördag, april 15, 2006

Påskväder, maktfunderingar och lite till...

Påskafton och solen skiner i Halmstad. På DN-debatt skriver Leijonborg om moralen hos sossarna, och presenterar ett något överambitiöst program för hur politiker bör bete sig, men som har många poänger som borde varit självklarheter för länge sedan.

Kommentarer är nästan överflödiga, man kan faktiskt inte komma ifrån att sittande regering haft makten alldeles för länge för att det skall vara nyttigt. Makten blir en självklarhet, och verklighetsfrånvaron blir alltför påtaglig. Även makthavare är mänskliga, men att utnyttja sina positioner för egna fördelar, eller medvetet ljuga och sedan blåneka om det utan att det har konsekvenser är inte någonting vi borde behöva tolerera. Ett maktskifte i höst är behövligt.

På jobbet är det påskkonferens, och det är nästan där man blir mest påminnd av påsken. Kycklingar och påsktuppar till ljusstakar, påskliljor på borden och ett och annat påskris. Ironiskt nog är en av gästerna ordföranden i Ja till Livet. Annars är det mest trevligt att komma tillbaka till västkusten, och ta en paus från både skola och politik. Mer politik kommer det dock bli på tisdag då jag ska prata fildelning i Växjö. Fram tills dess ska jag jobba lite till, käka en massa påskgodis, och fortsätta undvika alla ägg.

Så, Glad Påsk!

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Även påskgodisäggen???

15 april, 2006 17:31  
Blogger Johanna Nylander sa...

Dom är ju nästan värst... i alla fall de där skumsockerhårda-saker...

Nää... det ska vara ett påskägg fyllt med gott vanligt godis :) eller en massa choklad...

16 april, 2006 01:27  
Anonymous Anonym sa...

Visste väl det !!!!

16 april, 2006 14:49  

Skicka en kommentar

<< Home