Creeper

onsdag, december 28, 2005

Årets frihetskämpar

Jag har nu kommit fram till min sista kategori i årets lista över feminister, fildelare och frihetskämpar samt deras motsatser. För att tidigare ha bloggat om årets frihetsmotståndare, så kommer här årets frihetskämpar.

- Kvinnojourerna
ROKS förra ordförande jämställde män med djur, kommuner ville frysa bidragen och en efter en lämnade kvinnojourerna förbundet. Trots all mediauppmärksamhet, osaklig kritik och motarbetning så fortsätter idag kvinnojourerna sitt arbete, och ger många kvinnor landet över möjlighet till lite större frihet. Kanske det en dag kan gälla alla

- Kampanjsidorna
De fanns för Freivalds och Persons avgång, mot Bodströmssamhället och stoppa-storebror, över regeringens maktmissbruk, barbar-Barbro och om Billströms trängselskatter. Prästdeklarationen fick en kontringslista med präster som stödde välsignelseförslaget. Politisk aktion över nätet har aldrig varit så stort som i år, och då är det inte ens valår än.

- De mänskliga
Ett tag var vi nära en allmän flyktinganmnesti, och vi var många som kämpade för det. Den brutala socialdemokratiska politiken har inte gynnat sveriges flyktingar någonstans. Barbar-Barbro litar fortfarande på migrationsverkets chef, trots all skarp kritik och uppenbara maktmissbruk. De riktiga frihetskämparna i år var alla de som faktiskt ville hjälpa flyende människor till det bättre.


Alla kategorier:
Årets antifeminister
- Vänstern
- Hovrättsdomarna
- Junilistan
- Moraltanterna
- Socialdemokraterna

Årets fildelningsfiender
- Ifpi
- APB
- Sony BMG
- Socialdemokraterna

Årets frihetsmotståndare
- Thomas Bodström
- Åke Green
- Migrationsverket
- Socialdemokraterna

Årets feminister
- Glamourfeministerna
- Supermarit...
- Alla feminister som bloggar

Årets fildelare
- Bevismaskinen
- Internetleverantörerna
- Bloggarna

Årets frihetskämpar
- Kvinnojourerna
- Kampanjsidorna
- De mänskliga

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home