Creeper

lördag, februari 21, 2009

Under tiden, i Malmö

Ibland märks det att Malmö är en vänsterstyrd stad. Nu senast vill politikerna i Fritidsnämnden bojkotta en tennismatch mot Israel som skall spelas i staden, och vägra släppa in folk på arenan. Givetvis är det inte de säkerhetsskälen man pekar på i beslutet som är avgörande, utan vänsterns politiska synpunkter om Israel som nation. Det är trist att man inte kan låta människorna som är intresserade av sporten välja om de vill besöka matchen eller inte, i stället för att bidra till en lite mindre öppen stad.

Om en vecka kommer Melodifestivalen till staden. Det finns chans för vinnaren att tävla mot Israel i musik, kanske dags att kräva att schlagern också sjungs inför en tom publik?

---

Malmö Högskola erbjuder en kurs i Marxistisk teori. Det är en grundkurs på distans som går under hösten. Själv vet jag inte om jag kommer ha tid att läsa, men för den som ha bättre koll på Marx, går det nu att få högskolepoäng i utbyte mot nedlagd tid. Det skadar aldrig att veta lite till, och det vore trevligt om det inte bara var vänstersympatisörer som tog upp utbildningsplatserna... Här är kursens blogg, och här är en facebooksida för den samma.

Etiketter: , ,

2 Kommentarer:

Blogger Björn Fridén sa...

André Assarsson skulle nog må bra av att gå kursen…

21 februari, 2009 10:45  
Blogger Praeterea Censeo Spyken Esse Delendam sa...

Malmö har en blandning av folk som fortfarande önskar att det var 80-talet och antisemiter. Inte bra!

Bojkotta USA eller Danmark (som också skickade trupper till Irak vad jag kommer ihåg)? Bojkotta Palestina som faktiskt också är inblandade i striderna? Oavsett hur man ser det krävs det två för att kriga.

21 februari, 2009 12:40  

Skicka en kommentar

<< Home