Creeper

tisdag, januari 13, 2009

Att välja sina bojkotter

S-kvinnorna vill stoppa en tennismatch mellan Sverige och Israel som kommer gå av stapeln i mars.

Jag ser fram emot att läsa om alla bojkott-krav mot Eurovisions-schlagerfestivalen i maj. Den hålls i Moskva, och om man inte borde spela tennis i Israel (eller för all del, delta i OS i Kina), borde man väl inte tävla i musik i Ryssland? Varför inte börja kräva bojkotter redan nu? Den nationella tävlingen är ju snart på väg...

---

För övrigt är sharonfrukter, goda, på säsong och billiga. I din frukthandel nära dig.

9 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Ja, de är jättegoda. Vegoprodukterna från Hälsans kök är också super!

13 januari, 2009 23:34  
Anonymous Anonym sa...

gillar dock inte hamasfrukten granatäpple.
knastrar för mycket när man tuggar den

14 januari, 2009 01:36  
Blogger Eklindh sa...

Det kommer aldrig gå att ens nästan kräva en bojkott av Eurovision. Man kan gärna vara osams med allt och alla men så fort man gör sig lite osams med bögarna då har man förlorat. Då är det kört. Ingen inte ens s-kvinnor vågar ta den fighten.

14 januari, 2009 05:43  
Anonymous Olbap sa...

Feministiska socialistkvinnor stöder islamistiska Hamas, som vill införa sharia i Gaza. Egendomligt vad dessa tider skapar "strange bed-fellows"...

14 januari, 2009 07:18  
Anonymous Lars sa...

Det finns massor av rent estetiska skäl att bojkotta schlager utan att behöva ta till geopolitik.

14 januari, 2009 11:09  
Blogger Mikael M sa...

mr Eklindh, passar på att dementera att Eurovisionschlagern skulle vara ett bögprojekt. Har retat mig till och med mycket på att den bilden har förts fram i populärmedia. Nästan hela (68-)1970talet var det vanligt att killar gärna kunde gå i blommiga eller FÄRGGLADA skjortor, stora snibbar, krås, slimmade brallor..., så kunde det se ut på vilken dansbana som helst, inte bara Sverige. Att det skulle varit någon sorts Gaymanifestation är bara skitsnack. Det är mode. På 1800talet fanns det andra varianter. Det fåniga är inte en mjukare (färggladare) manlig framtoning utan att i media gå ut med kvasikunskap i frågan. Skulle t ex de många varianter på färgglad folklig klädsel/tradition som finns världen över, betyda att det egentligen de som "vågat komma ut som glada bögar", typ.
(Jag beskyller inte dig för någonting, du bara råkade fokuser, och egentligen skulle jag inte alls kolla den här bloggen idag.)

14 januari, 2009 12:37  
Anonymous Pär Brumark sa...

Roligt och sant om en tragisk sak. När t o m jag för en gångs skull håller med Johanna Nylander finns det hopp om Fred i världen. För övrigt är det väl ingen hemlighet att S i Malmö fiskar röster i grumliga vatten. Konstigt nog främst kvinnopartiet.

14 januari, 2009 12:58  
Blogger Freddi W sa...

Eftersom Israel är medlemmar av European Broadcasting Union är Israel också med i Eurovisionsschlagerfestivalen. Det talar väl för en definitiv s-bojkott oavsett var finalen hålls?

14 januari, 2009 13:00  
Blogger Ludvig Hoffman sa...

Gillar både sharonfrukter och granatäpplen, men undviker nog eventuella granater från gaza av hälsoskäl...

14 januari, 2009 13:10  

Skicka en kommentar

<< Home