Creeper

torsdag, januari 10, 2008

Arbetsförmedlare arbetslösa

Om 800 personer skall avskedas från arbetsförmedlingen när de omstrukturerar, så borde de väl de om någon ha bästa förutsättningen för att skaffa nytt jobb. Kanske kan ett par av dem jobba med att förmedla jobb till de andra som blir arbetslösa.

Oavsett, så borde det inte vara ett problem för en arbetsförmedlare att hantera arbetslösa. Eller? Och att arbetsförmedlare blir arbetslösa borde innebära att de inte behövs längre. Det är ju en högst positiv nyhet.

---

Tycker för övrigt att DN:s rubriksättare borde ha lite mer humor. Det borde finnas hur många sätt som helst att få till en kul rubrik av arbetslösa arbetsförmedlare, men inte det minsta försök har gjorts...

Etiketter:

5 Kommentarer:

Anonymous Matte sa...

Cynism och egoism, de två hörnstenarna som bygger upp ideologin liberalism.
Grattis Johanna, du med i sekten!

10 januari, 2008 14:48  
Blogger Johanna sa...

Hellre det än humorlöshet :)

10 januari, 2008 15:25  
Anonymous Matte sa...

Humor? När va du rolig senast lixom... Jaja mandatperioden tar slut, gangstrarna förpassas tillbaka till näringslivet och allt kommer bli bra igen så småningom. Då vill jag höra dig skratta.

10 januari, 2008 16:24  
Anonymous Anonym sa...

matte: Är det några som förtjänar att kallas gangstrar så är det Socialdemokraterna som i regeringsställning hotar Svenskt Näringsliv och facket som driver småföretag i konkurs om de vägrar ta emot fackets så kallade "hjälp"...

10 januari, 2008 21:07  
Blogger Mikael M sa...

För att ge flera kommentarer samtidigt; Hos en arbetsförmedlare kan man sällan vara sig själv, när man går ut därifrån hjälper det med lite humor.

12 januari, 2008 11:06  

Skicka en kommentar

<< Home