Creeper

fredag, augusti 31, 2007

Jag blir så kränkt!

Flaggan som bränns i pakistan är ju faktiskt grön och gul. Det måste ju vara en kränkning av min svenska heder och identitet som född i detta nordiska fosterland. Jag borde kräva ett förbud mot att kalla alla grön-gula flaggor för svenska. Eller i alla fall ett förbud mot att publicera bilder av dessa styggelser.

Bara därför så blir det en rondellhundspublicering i ren protest: Eller, så pysslar vi med yttrandefrihet och låter muhammedianska rondellhundar, gröngula svenska flaggor eller Jesus som pedofil vara. Det senare tycker jag är både något stötande och onödigt. Men kränkt? Defintivt inte.

Etiketter:

17 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Det är bra, stå på dig! Vi kan inte acceptera att makthavande muslimer eller vem den nu månde vara försöker begränsa den yttrande frihet som vi och många före oss kämpat för! Vi har verkligen något att bevara och stå upp för!

31 augusti, 2007 19:47  
Anonymous Fredrik sa...

Det är tragiskt att se hur detta bara blir värre och värre. Jag har viss förståelse för att man som muslim kan bli upprörd av en publikation av en Muhammed-bild. Det är korkat och onödigt av någon att göra sådana samt publicera skräpet. Men att man sen går och bränner svenska flaggor samt dockor av statsministern är ju bevis på att man inte har nån förståelse alls för hur vårt system funkar och inte försöker ha det ens!

Även om flaggan nu råkar vara grön och gul går det inte att ta miste på budskapet om man läser texterna, vi ska tydligen dö hela bunten för detta. Risken finns nu att båda sidor backat in sig i ett hörn, även om jag litar på att den svenska fegheten i det här fallet ska lösa det mesta.

31 augusti, 2007 19:52  
Anonymous Anonym sa...

Är det inte bättre att elda upp Lars och låta alla från Irak som vill bosätta sig i Sverige få göra så? Då kan de i lugn och ro få bränna sina grön/gula flaggor. Vi måste vara mer toleranta! Kan man inte bränna Reinfelt också? Då blir de så glada! Nu måste vi ställa upp!

31 augusti, 2007 20:02  
Anonymous Anonym sa...

tycker inte bilden var speciellt lik.
En goate och turban gör en inte till profet. Men budskapet, ja det var kanske inte så snällt. vilken tur att vi ännu inte har sharia. Då hade det gått illa tror jag.

31 augusti, 2007 20:11  
Anonymous Linda sa...

haha... såg på tv idag att de tidigare hade bränt den norska flaggan istället för den danska...

31 augusti, 2007 20:48  
Anonymous Anonym sa...

En miljard muslimer lär vara kränkta. När lärde de sig svenska? När lärde de sig läsa över huvud taget?

31 augusti, 2007 21:28  
Anonymous Anonym sa...

Ska man skratta eller gråta ? Hur ska man bemöta än mindre ta ngn på allvar som varken kan skilja på respektive lands flaggor eller färger. Skrattretande !!

31 augusti, 2007 21:28  
Blogger Christian Fredh sa...

Verkar som vi blev rondellhundsvisare båda två idag. =)

31 augusti, 2007 21:39  
Anonymous Anonym sa...

Väl talat, vi kan inte vika ned oss mot flaggbrännande otrogna hundar./Zacke

31 augusti, 2007 22:14  
Anonymous malte sa...

Nu har jag gjort en uppfräschad version av flaggan, med specar och proportioner och allting.

31 augusti, 2007 22:38  
Anonymous Nils sa...

Det är lite konstigt att somliga kräver att muslimer inte ska uttrycka känslor när Muhammed hånas eftersom det görs "i yttrandefrihetens namn", men så fort de bränner en bit tyg så heter det att de är ociviliserade barbarer som hotar vår civilisation...

Att protestanterna sedan förlöjligas för att de gjorde flaggan gulgrön, samtidigt som inte ett ord nämns om huruvida teckningen i fråga överhuvudtaget kan kallas konst, behöver nog inte kommenteras.

01 september, 2007 01:17  
Anonymous Anonym sa...

"tycker inte bilden var speciellt lik. En goate och turban gör en inte till profet."

Den kommentaren var underbar; alla vet ju hur en profet ser ut... Det är ju en del med grejen att avbilda mohammed:)

01 september, 2007 03:21  
Anonymous mathias sa...

Till liberal och feministisk bör du lägga till rasistisk. Det här inlägget går ju bara ut på att håna de muslimer som har reagerat.

01 september, 2007 06:46  
Anonymous Mark sa...

Jag säger det igen, detta är inget krig religioner emellan, snarare ett krig mellan två tidsepoker, det moderna väst och det medeltida tänkandet i öst. Titta bara påderas förvrängda världssyn, deras kvinnosyn, tolerans mot andra. Sådant existerar inte i deras värld.
Varför ska vi handla demokratiskt när de inte handlar demokratiskt mot oss.

Vad gäller ditt inlägg håller jag med. Jag borde känna mig så kränkt för att de lyckats skvätta på fel färg på flaggan!

01 september, 2007 09:47  
Anonymous Anonym sa...

Muslimer är ingen ras.

01 september, 2007 11:12  
Anonymous Anonym sa...

Blir alltid lika fascinerad av hur "fredens religion" dyrkare går man hur ur huse och protesterar så fort Muhammed avbildas men när muslimska självmordsbombare dödar ett 20-tal sitter man hemma och rycker på axlarna.

Kan vi få se en muslimsk demonstration mot dom som använder sig av islam för att bruka våld? Eller är det kanske inte lika kränkande?

02 september, 2007 17:18  
Anonymous Anonym sa...

För 40 år sedan brändes amerikanska flaggan i Sverige...Vi kanske inte är så olika trots allt. Skillnaden är väl bara att vi nu sedan några årtionden slagit oss till ro och odlar vår "individualitet" i stället för att bry oss om att försöka förstå omvärlden.

12 september, 2007 16:54  

Skicka en kommentar

<< Home