Creeper

torsdag, juli 05, 2007

Almedalsveckan

Efter mycket om och men, och saker som händer på fastlandet så är min almedalsveckovisit bokad och bestämd. Onsdag till fredag kommer jag besöka den gröna ön i öster, och bloggande kommer att ske dagligen i mån av tillgång till cyberspejs. Förra året fanns det sjyssta fria och trådlösa nät, så förhoppningsvis kommer bloggandet kunna ske via dem. Eftersom att bloggen inte är utrustad med ett utgivningsbevis (betalt journalistiskt grundlagsskydd), så får jag inte heller tillgången till presskort och nät den vägen (som bloggar som almedalsbloggen och politikerbloggen har).

Tips på intressanta saker som händer, seminarier jag borde gå på, eller mingel jag borde besöka, tas dock tacksamt emot. Mail hittar ni till höger, eller lämna en kommentar. Jag tänkte se till att få ut det mesta utav dagarna, när det nu inte blev närvaro under hela veckan.

Ses på Gotland!

Etiketter:

3 Kommentarer:

Blogger Stefan Flod sa...

Tipsar om att du kanske kan besöka och mingla lite med Piratgänget på almedalen. Den här gången kommer även Piratpartiets ungdomsförbund Ung Pirat ha två representanter på plats. :)

Se:
http://stefanflod.blogspot.com/2007/07/almedalen-besks-av-ung-pirat.html

/ Ha det underbart på Gotland Johanna!

05 juli, 2007 15:17  
Anonymous Johan Ronström sa...

Almedalsbiblioteket och GAME-programmets lokaler ovanför har iaf haft ett fritt trådlöst nät som räcker en bit ut i parken. Annars kan man alltid gå till stans trevligaste fik, Hedbergs bok- och musikcafé som har fritt nät!.

05 juli, 2007 19:38  
Blogger fatima sa...

Sveriges Kvinnojourers Riksförbund, kommer att hålla i följande seminarum:
(Jag ska dit, kanske vi ses?)

13 juli: ”Är det någon som hör oss?” - Ett seminarium om unga tjejers livsvillkor
Med seminariet ”Är det någon som hör oss?” vill SKR belysa unga tjejers livsvillkor.

Thinthin Strandman (Tjejzonen), aktiv i det nationella utbildningsprogrammet ”Du bestämmer” sätter ljus på tjejers vardag och verklighet. BRIS berättar om sin mail- och telefonjour. Elin Jägervall från Brottsofferjourernas riksförbund informerar om hur man kan använda film som verktyg för att diskutera våldtäkt. Maria Bergström, projektledare för RFSU:s frågelåda berättar om tjejers frågor och om tjejers sexuella utrymme.

Avslutning med paneldiskussion med representanter från politiska ungdomsförbund.
Tid: Fredagen 13 juli 2007, klockan 9-12.
Plats: Högskolan Visby sal B24

07 juli, 2007 07:30  

Skicka en kommentar

<< Home