Creeper

torsdag, juni 08, 2006

Piratbyrån äger numera en del av Bodström

En bit av Tomas Bodströms hår har blivit utaktionerat i p3-programmet Lantz. Köparna var inga mindre än Piratbyrån. Hela inslaget med Bodström och representanter från piratbyrån hittar du här.

Hur planerna blir med delning och kopiering av hårtussen är fortfarande okända (för mig i alla fall), hårtoppar har ju som en bekant en tendens till att klyvas, så vem vet :) Helt klart en kul grej i alla fall, och pengarna (hela 10101kr) går till radiohjälpen.

Läs mer om det hos Intrikat IT och Copyriot.

8 Kommentarer:

Blogger Magnus Persson sa...

Elakingarna i Piratbyrån planerar väl antagligen att göra en voodoo-docka av Thomas Bodström kan jag tänka? ;-)

08 juni, 2006 15:34  
Blogger Mikael M sa...

Här vore väl en DNA-test på sin plats, så att köparen får den äkta produkten och inte en billig piratkopia.

08 juni, 2006 15:41  
Blogger Johan sa...

Jo, johanna, såg Johan Pehrsson (fp) på nyhetsmorgonreprisen.

Stort inflytande ni har i edert moderparti må jag säga.

08 juni, 2006 16:44  
Blogger The_Great_Below sa...

Rättssäkerhet vet du inte vad det är. Minns du inte när du själv talade väl för förslag som gick ut på att den anklagade i våldtäktsmål skull behöva bevisa sin oskuld? Är det rättssäkerhet? Är det att vara oskyldig tills motsatsen bevisats? Du är en hycklande populist helt utan liberala värderingar. Det förvånar mig föga att se dig demonstrera mot äganderätt tillsammans med ung vänster och andra ljusskygga element. Om det är personer som du som representerar den unga liberalismen i Sverige så är vi i sanning illa ute.

09 juni, 2006 12:16  
Anonymous Slabbe sa...

Johanna tycker jag absolut står för liberala värderingar, även om hon skjutit sig själv i foten ibland. Men att kalla henne för populist är helt fel, eftersom "the great below" uppenbart har läst bloggen tidigare men inte förstått. Hon har helt klart fel åsikter för att bli kallad populist. Filfelningsfrågan har inte förrän de senaste veckorna blivit populär. Villka andra ljusskygga element syftar du på? Dig själv? Eftersom du själv kör helt anonym måste vi betrakta dig lika ljusskygg?

Jag har börjat hoppas på liberasimen igen när jag läser Johanna. När jag hör fiskansiktitet som leder Fp idag blir jag istället mörkrädd. Där har vi en äkta poplist! Frågan är snarare när Johanna är tuvungen att lämna svenska vänstre?

09 juni, 2006 20:35  
Blogger Fredrik Lindholm sa...

Med tanke på hur usel den intellektuella nivån bland fildelarna/piratkopierarna/kanelbullsutelarna så skulle det inte förvåna mig om de tror att voodoodockor fungerar.

10 juni, 2006 02:20  
Blogger Johanna Nylander sa...

the great below: När har jag velat ha omvänd bevisning i våldtäktsmål? Jag vill ha ett samtyckeskrav, men inte omvänd bevisbörda. Det är helt olika saker där ett samtyckeskrav är en förhöjning av rättsäkerheten, och en omvänd bevisbörda det omvända. Tråkigt att du känner att trycka på mig åsikter jag inte har.

11 juni, 2006 18:12  
Blogger Fredrik Lindholm sa...

Nylander: Radera hellre off-topic. Denna bloggpost handlar egentligen om rika töntars hobbys.

11 juni, 2006 22:55  

Skicka en kommentar

<< Home