Creeper

tisdag, december 06, 2005

Upprop för Göran Perssons avgång

Efter kritiken mot regeringens handlande under tsunamnikatastrofen kom det snabbt ett upprop som krävde utrikesminister Laila Freivalds avgång.

Idag går Persson ut med att han vägrar sparka Freivalds, utan tycker att ska någonting hända så får man allt komma fram med en misstroendeförklaring. Därav kommer nu upproret mot att Göran Persson själv ska avgå.

För att skriva under uppropet klickar du här.

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Var finns uppropet för att kräva de människors avgång som inte kan inse att varken Persson eller Freivalds orsakade tsunamin=
RS
kulturbloggen.com

06 december, 2005 12:57  
Anonymous dibbuk.se sa...

-> RS

Tror Du på allvar att kritiken handlar om ansvar för att ha orsakat Tsunamin, har Du inte förstått någonting.

Du kan väl åtminstone ta en titt på Katastrofkommissionens rapport?

Aftonbladet har annars publicerat ett urval kritiska punkter på enkel svenska.

Eller för att göra det än enklare - ett citat från revisionschefen i FN, Inga-Britt Ahlenius:

I vilket annat land som helst i Europa skulle regeringen ha avgått efter en så svidande kritik av en oberoende utredning.


/Anders

06 december, 2005 15:40  
Blogger Erik Hultgren sa...

Internet är underbart. Hur gjorde folk förr i tiden när de var missnöjda och inte kunde lägga upp protestlistor på internet på en kvart?

06 december, 2005 16:28  
Anonymous Anonym sa...

Tja, ni är ju oppositionen så det är ert jobb att tycka illa om sittande regering… jag måste säga att ni gör ert jobb bra… låter ungefär som ett gäng 10 åringar som röstar om Lucia.

06 december, 2005 21:52  
Anonymous Slabbe sa...

Att regeringen inte gjort de dom ska står utom allt tvivel i Katastrofkommissionens rapport. Men när ska oppositionen gör sitt jobb och begära misstroendeomröstning?

Denna blockpolitiska soppa som alliansen och regeringen sysselsätter sig med får mig att må illa. Allt handlar om vem som ska ha makten inget handlar om oss, folket! Tveksamt om jag ens masar mej till valurnan i höst...

06 december, 2005 23:53  

Skicka en kommentar

<< Home